Άρης: Ποια είναι η πιθανή ενδεκάδα για το ματς του ΟΑΚΑ με Παναθηναϊκό

Metrosport Team27 Οκτωβρίου 2024

Ο Άρης ταξιδεύει στην Αθήνα προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι «κιτρινόμαυροι» μοιράζονται την πρώτη θέση της βαθμολογίας με τον ΠΑΟΚ και η παραμονή τους εκεί περνά από το ΟΑΚΑ.

 Ο Άκης Μάντζιος μπορεί να υπολογίζει στον Φαμπιάνο αλλά το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στην αποστολή δεν σημαίνει ότι θα βρεθεί και στο αρχικό σχήμα. Αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσει ο προπονητής του Άρη, αναλόγως σε ποια κατάσταση είναι ο παίκτης, ο οποίος έχει χάσει προπονήσεις, ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες ανέβαζε ρυθμό.

 Επομένως, παραμένει ερωτηματικό ο παρτερνέρ του Μπράμπετς, το οποίο ενδέχεται να καλυφθεί από τον Βέλεθ. Το άλλο ερώτημα του Έλληνα προπονητή είναι για τη θέση στα αριστερά της άμυνας, όπου φανέλα βασικού διεκδικούν οι Φρίντεκ και Χουανκάρ με τον Τσέχο να έχει προβάδισμα επιστροφής στο αρχικό σχήμα. Στο δεξί θα βρεθεί ο Μάγιο.

 Αλλαγές δεν θα γίνουν στον άξονα, καθώς εκεί δεν σπάει η τριάδα των Μόντσου, Σιφουέντες και Μανού Γκαρθία, ο οποίος θα παίξει μπροστά τους. 

Ο Πιόνε Σίστο θα πάρει τη θέση του Σουλεϊμάνοφ, στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ο Ντιαντί μένει σταθερός στα δεξιά, ενώ ο... ανανεωμένος Μορόν θα βρεθεί στην κορυφή επιφορτισμένος και απόψε με το γκολ. 

Την αποστολή συνολικά αποτελούν οι:

 Κουέστα, Σιντκλίφ, Μάγιο, Μοντόγια, Φρίντεκ, Χουάνκαρ, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Βέλεθ, Ροζ, Νταρίντα, Σιφουέντες, Ζουλ, Μόντσου, Πάρντο, Μανού Γκαρθία, Σίστο, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Ντιαντί, Ζαμόρα, Κουάισον, Μορόν και Φετφατζίδης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.