Μονεμβασιώτης: Ποια είναι τα επόμενα επιχειρηματικά του βήματα

Metrosport Team28 Μαΐου 2024

Νέα επιχειρηματικά βήματα κάνει ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, ο οποίος παράλληλα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την ανάληψη του πλειοψηφικού πακέτου της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ηρακλή, από τον Στράτο Ευγενίου. Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά του στις επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με το newsmoney, ο δραστήριος επιχειρηματίας ετοιμάζει το επόμενο βήμα του, αυτή τη φορά στον πεζόδρομο της Μηλιώνη, στο Κολωνάκι, όπου θα ανοίξει ξανά τις πόρτες γνωστού μπαρ της περιοχής.

Όπως όλα δείχνουν το ιστορικό μπαρ – εστιατόριο «Jackson Hall» θα ανοίξει σε περίπου ένα μήνα και θα συνδυάζει στοιχεία Artisan Bakery και American Bar – Εστιατορίου, προσπαθώντας να συνεχίσει την παράδοση του διάσημου καταστήματος.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΒΕΝΕΤΗΣ ΑΒΕΕ φέρεται να ολοκληρώνει τη συμφωνία για την απόκτηση της «Παγωτά Δωδώνη», με τις όποιες ανακοινώσεις να γίνονται σε περίπου δύο εβδομάδες.

Μάλιστα, η διαδικασία για την εξυγίανση των «Παγωτών Δωδώνη» θα διαρκέσει τα επόμενα 3 χρόνια, με τη συμφωνία με τις τράπεζες να περιλαμβάνει κεφάλαια ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ και άνοιγμα 12 καινούργιων σημείων με το σήμα Δωδώνη.

Για την ιστορία το διάσημο Jackson Hall έκλεισε στις 18 Ιουλίου 2013 και μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις, υπεγράφη μισθωτική σύμβαση με τη Βενέτης ΑΒΕΕ, που για 9 χρόνια κατέβαλε κανονικά τα μισθώματα, για να ανοίξει πλέον με νέο μορφή έναν artisan φούρνο, με στοιχεία American Bar και εστιατορίου.  

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.