Μονακό-Μπενφίκα: MVP ο μεγάλος Βαγγέλης Παυλίδης

Metrosport Team13 Φεβρουαρίου 2025

MVP ο μεγάλος Βαγγέλης Παυλίδης στην αναμέτρηση της Μπενφίκα, κόντρα στη Μονακό, όπου με δικό του γκολ, έδωσε τη μεγάλη νίκη και το προβάδισμα για πρόκριση στα νοκ άουτ ματς των play off για το Champions League.

Ένα δικό του υπέροχο γκολ ήταν αρκετό στην Μπενφίκα για να αποδράσει με το 1-0 από το Πριγκιπάτο και να κάνει το μεγάλο βήμα πρόκρισης στους «16» του Champions League, όπου περιμένει είτε η Λίβερπουλ, είτε η Μπαρτσελόνα.

Ο Έλληνας επιθετικός μετρά ήδη 6 γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και μόνο έξι παίκτες (Γκιρασί, Λεβαντόφσκι, Χάαλαντ, Ραφίνια, Βινίσιους, Κέιν) μπορούν να ισχυριστούν ότι έχουν σκοράρει περισσότερα από εκείνον.

Έτσι, αναδείχθηκε πολυτιμότερος στην αναμέτρηση, παραλαμβάνοντας το βραβείο μετά από το φινάλε της αναμέτρησης, όπως συνηθίζεται. Μάλιστα, θα πρέπει να καταγραφεί ότι ήταν η τέταρτη συνεχόμενη φορά, που ο Έλληνας επιθετικός αναδεικνύεται ως ο πολυτιμότερος παίκτης σε αγώνα της Μπενφίκα!

Για την ιστορία 6 γκολ σε αυτή τη διοργάνωση, στην Ευρώπη, είχε βάλει στο Champions League το 2001-2002 με τον Παναθηναϊκό και ο Κύπριος, Μιχάλης Κωνσταντίνου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.