Μοναδικό ρεκόρ για τον Ρονάλντο: Σκοράρει αδιάκοπα στα EURO από το... 2004

Metrosport Team12 Ιουνίου 2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συμμετέχει στο έκτο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της καριέρας του με την εθνική Πορτογαλίας, όντας έτοιμος να σπάσει κάθε ρεκόρ, ξεκινώντας μάλιστα την... προπόνηση πριν καν αρχίσει το Ευρωπαϊκό τουρνουά.

Πιο συγκεκριμένα, άρπαξε την εν λόγω ευκαιρία στην άνετη φιλική νίκη με 3-0 επί της Ιρλανδίας, καταγράφοντας απίστευτα στατιστικά. Δεν ήταν, λοιπόν, μόνο τα δύο γκολ που σημείωσε, ούτε το γεγονός πως έφτασε τα 131 με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και τα 896 συνολικά στην καριέρα του.

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου πέτυχε ένα ασύλληπτο ρεκόρ, αφού έγινε ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου που σκοράρει για 21 σερί χρονιές με το εθνόσημο στο στήθος, με το πρώτο γκολ του με τους Ίβηρες να καταγράφεται το 2004.

«Δεν έχω πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο, οπότε θα πρέπει να το απολαύσω. Είμαι ερωτευμένος με το ποδόσφαιρο. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, φαντάσου στο Euro με την Πορτογαλία, αισθάνεσαι περήφανος... είναι ένα όνειρο, όπως όταν ήμουν 20 ετών», δήλωσε μετά το τελευταίο σφύριγμα ο Πορτογάλος θρύλος. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.