Μοιράστηκαν βαθμούς Ρεάλ και Ατλέτικο σε ένα επεισοδιακό ντέρμπι

Metrosport Team30 Σεπτεμβρίου 2024

Βαθμούς μοιράστηκαν Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ μένοντας στο 1-1 για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος της La Liga σε ένα παιχνίδια που σημαδεύτηκε από επεισόδια. 

Η «Βασίλισσα» είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησε φάσεις και είδε την μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα στο 64ο λεπτό από τον Έντερ Μιλιτάο αλλά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση και το κατάφεραν στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Άνχελ Κορέα. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γιορέντε αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 

Ωστόσο, το ντέρμπι θα μείνει στη μνήμη όλων όχι για την αγωνιστική εικόνα των δυο ομάδων αλλά για τις ρίψεις των αντικειμένων από τους οπαδούς της Ατλέτικο. Οι φίλαθλοι των γηπεδούχων μετά την επίτευξη του τέρματος από τον Μιλτάο, άρχισαν να πετούν αντικείμενα στο γήπεδο με στόχο των Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος βρισκόταν πιο κοντά στην κερκίδα. 

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε και οι παίκτες της Ατλέτικο έτρεξαν προς την κερκίδα και ζήτησαν από τους πιστούς ακολούθους της ομάδας να σταματήσουν να πετούν αντικείμενα και να ηρεμήσουν ώστε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Ο διαιτητής βλέποντας τους φιλάθλους να συνεχίζουν να πετούν αντικείμενα, οδήγησε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια και ο αγώνας άρχισε μετά από 15 λεπτά. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.