Γκέλα Πανσερραϊκού που δεν κατάφερε να κρατήσει τη νίκη παρότι προηγήθηκε με δύο γκολ

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2024

Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχθηκαν Πανσερραϊκός και Λεβαδειακός για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. 

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 27ο λεπτό όταν ο Σαλαζάρ με ένα υπέροχο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με την κόντρα του Τσάπρα να τον ευνοεί και να κάνει το 1-0. Η ομάδα των Σερρών πίεσε και έφτασε και σε δεύτερο τέρμα ένα λεπτό πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο. Σε φάση διαρκείας στα καρέ του Λεβαδειακού, ο Φαρές δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά, η άμυνα του Λεβαδειακού απομάκρυνε πάνω στον Τομάς. Ο Ουρουγουανός πήρε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και έκανε παράλληλο γύρισμα με την εστία και ο Τσοκάι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο Λεβαδειακός μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και προσπάθησε να γίνει απειλητικός. Στο 55΄μείωσε σε 2-1 όταν ο Τσάπρας έδωσε στον Πεντρόσο στην περιοχή, αυτός τη γύρισε ωραία στην περιοχή και ο Μπάλτσι από κοντά σκόραρε. Οι φιλοξενούμενοι στο 75' έφτασαν στην ισοφάριση όταν ο Πανσερραϊκός έκανε ολέθριο λάθος στην άμυνα με τον Λιάσο, οι φιλοξενούμενοι αντάλλαξαν ψύχραιμα την μπάλα στην περιοχή και ο Ρομό με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η ομάδα της Βοιωτίας πέντε λεπτά μετά την ισοφάριση έμεινε με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Τσίνο Μορέιρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι στη μεσαία γραμμή. Ο Ουρουγουανός μέσος σταμάτησε με το χέρι την μπάλα. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και οι δυο ομάδες πήραν από ένα βαθμό.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Πανσερραϊκός: Γκουγκεσασβίλι, Πεταυράκης, Κουτσογούλας, Μπέργκστρομ, Φαρές, Στάικος, Λιάσος, Σαλαζάρ, Ντέλετιτς, Τομάς, Μπετανκόρ.

Λεβαδειακός: Γκαραβέλης, Τσάπρας, Παπαδόπουλος, Λιάγκας, Βήχος, Μορέιρα, Τσοκάι, Πεντρόσο, Μπάλτσι, Γιοκέ, Όζμπολτ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.