Μοιράστηκαν βαθμούς Αγγλία και Δανία

Metrosport Team20 Ιουνίου 2024

Βαθμούς μοιράστηκαν Αγγλία και Δανία μένοντας στο 1-1 για τη δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Euro 2024.

Οι Άγγλοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και στο 13ο λεπτό είχαν και την πρώτη τους τελική όταν ο Φόντεν απέφυγε τον Χόιμπιεργκ με ωραία προσποίηση και έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα πήραν προβάδισμα στο σκορ όταν ο Γουόκερ μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά και έκανε το γύρισμα στη μικρή περιοχή, έψαξε τον Σακά, από τις κόντρες η μπαλα έφτασε στον Κέιν, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει να κάνει το 1-0.

Η Δανία πήρε τον έλεγχο και άρχισε να πιέζει κυνηγώντας το γκολ της ισοφάρισης. Στο 34ο λεπτό ο Μόρτεν Χιούλμαντ με ένα υπέροχο μακρινό σουτ από τα 28 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι δυο ομάδες προσπάθησαν να βρουν ένα δεύτερο γκολ. Οι Άγγλοι έφτασαν κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα στο 56' αλλά το σουτ του Φόντεν χτύπησε στο δοκάρι.

Στο 72ο λεπτό ο Γουότκινς πήρε την πάσα μέσα στην περιοχή και εκτέλεσε με τη μια αλλά ο Σμάιχελ έκανε γρήγορη έξοδο και παραχώρησε κόρνερ. Στο 85' η Δανία έχασε τεράστια ευκαιρία για πάρει το προβάδισμα στο σκορ όταν ο Χόιμπιεργκ έκανε το σουτ εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Καμία από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και έτσι έμειναν στο 1-1. 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Δανία: Σμάιχελ, Άντερσεν, Βέστεγκαρντ, Κρίστενσεν, Μέλε, Κρίστιανσεν, Χοίμπιεργκ, Χιούλμαντ, Έρικσεν, Βιντ, Χόιλουντ.

Αγγλία: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Γκουεχί, Τρίπιερ, Άρνολντ, Ράις, Φόντεν, Σακά, Μπέλιγχαμ, Κέιν

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.