Μοιραίος ο Στάνκοβιτς, ήττα για την ΑΕΚ με 3-1 από τη Μαρσέιγ

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2023

Μια στιγμή ήταν αρκετή για να ανατρέψει τα δεδομένα και η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 3-1 από τη Μαρσέιγ στη Μασσαλία. Η Ένωση έπαιξε με 10 παίκτες από το 60’.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και επιχειρούσαν να γίνουν απειλητικοί για την αντίπαλο εστία. Στο 27ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τον Βιτίνια. Μετά από κάθετη στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ, ο Κλος πετάχτηκε πήρε τη μπάλα, έκανε το γύρισμα στον Βιτίνια και αυτός από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Ένωση έφτασε στην ισοφάριση με τον Τσούμπερ αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και ισοφάρισε με τον Πινέδα στο 53ο λεπτό όταν ο Μάνταλος έκανε το γύρισμα από τα αριστερά στον Μεξικανό, που αρχικά έκανε τσαφ, αλλά του βγήκε σε κοντρόλ και με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-1. 

Ωστόσο, λιγο πριν τη συμπλήρωση του 60ου λεπτού ο Στάνκοβιτς έκανε ένα τραγικό λάθος ανατρέποντας τον αντίπαλο παίκτη εντός περιοχής. Ο τερματοφύλακας της Ένωσης δέχθηκε την κόκκινη κάρτα και η Μαρσέιγ έστησε τη μπάλα στο πέναλτι. Ο Αμίν Χαρίτ ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα δίνοντας το προβάδισμα στη Μαρσέιγ. Οι Μασσαλοί έφτασαν και σε τρίτο τέρμα μετά από εννέα λεπτά πάλι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βερτού.

Οι συνθέσεις της αναμέτρησης

Μαρσέιγ: Μπλάνκο, Κλος (89' Ναντίρ), Μπεμπά, Μπαλέρντι (89' Μεϊτέ), Λόντι, Χαρίτ (75' Ομπαμεγιάνγκ), Ρονζιέ, Κοντογκμπιά, Βερτού (89' Μουρίγιο), Βιτίνια (75' Σαρ), Εντιαγέ.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ (46' Πόνσε), Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί (44' λ. τρ. Μοχαμάντι), Σιμάνσκι, Γιόνσον, Μάνταλος (59' Αθανασιάδης), Άμραμπατ (75' Ελίασον), Πινέδα, Τσούμπερ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.