ΜΜΕ της Ουκρανίας για Κεντζιόρα: Οι απαιτήσεις του ενός εκατομμυρίου, η διορία και η... ελευθερία του

Γιώργος Ζαΐρης25 Ιουνίου 2024

Σε πρώτο πλάνο στα ΜΜΕ της Ουκρανίας βρίσκεται το μέλλον του Τόμας Κεντζιόρα, ο οποίος προσπαθεί να βρει την χρυσή τομή με την Ντιναμό Κιέβου για να συνεχίσει να είναι παίκτης του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδα «sport.24tv.ua» οι αξιώσεις της Ντιναμό είναι της τάξης του ενός εκατομμυρίου ευρώ, ενώ, θυμίζουμε, ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι διατεθειμένος να δώσει παραπάνω από 200.000 ευρώ. Επίσης, τονίζεται ότι ο Πολωνός αμυντικός έχει διορία μίας εβδομάδας για να ξεκαθαρίσει τη σχέση του με τον ουκρανικό σύλλογο. 

«Τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ θέλει να λάβει η Ντιναμό για την πρόωρη λύση του συμβολαίου με τον Τόμας Κεντζιόρα. Ο Πολωνός έχει διορία μία εβδομάδα να συμφωνήσει με την ομάδα του Κιέβου για τη μεταγραφή, διαφορετικά ο ΠΑΟΚ θα αναζητήσει νέο αμυντικό», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ και στην συνέχεια προσθέτει: 

«Ο παίκτης θέλει να κερδίσει μισθό 1.000.000 ευρώ στη νέα του ομάδα. Σημειώνεται ότι ο ελληνικός σύλλογος είναι έτοιμος να πληρώσει 200.000 ευρώ για τον αμυντικό, αν και η Ντιναμό θέλει να λάβει 500.000 ευρώ για τον παίκτη και 500.000 ευρώ ως μπόνους. 

Εάν οι σύλλογοι δεν έρθουν σε συμφωνία, τότε ο Κεντζιόρα μπορεί να πάει στον ΠΑΟΚ ως ελεύθερος». Προφανώς, όμως, δεν μπορεί να αποδεσμευτεί τώρα, γιατί το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται μετά από πέντε μήνες. Άρα, εφόσον δεν υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να αναζητήσει άλλον στόπερ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.