Μιχάλης Βαλκάνης: Γιατί του «υποκλίθηκε» ο... Μουρίνιο!

Δημήτρης Καλαϊτζής11 Αυγούστου 2024

Η Φενέρμπαχτσε κέρδισε 1-0 την Αντάνα Ντεμίρσπορ στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Τουρκίας, όμως τα βλέμματα έπεσαν πάνω και δικαιολογημένα στον 15χρονο τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Ντενίζ Ερέν Ντενμεζέρ.

Ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός, Μιχάλης Βαλκάνης, μέχρι πέρυσι βοηθός του Τζον Φαν’τ Σχιπ στον Άγιαξ, δεν δίστασε να χρίσει βασικό τον νεαρό γκολκίπερ, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να υποκλίνεται στον αντίπαλο προπονητή για την επιλογή του σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. 

«Είμαι πραγματικά περήφανος γι’ αυτόν. Πριν το ματς με ρώτησαν για την ηλικία του, αλλά αυτό δεν έχει σημασία για μένα. Σημασία έχει το τι προσφέρει. Είναι καλός παίκτης, με μεγάλες δυνατότητες».

Από την πλευρά του ο 15χρονος πορτιέρε είπε: «Είχα πίστη στον εαυτό μου. Άκουσα το πρωί ότι θα ήμουν βασικός και ελπίζω ότι θα μπορέσω να υπερασπιστώ την εστία της ομάδας πολλές φορές ακόμα».

Η κίνηση του Βαλκάνη, κέρδισε και τους επαίνους από τον Μουρίνιο:

«Συγχαίρω τον συνάδελφό μου, γιατί θέλει μεγάλο θάρρος για να αφήσεις έναν 15χρονο τερματοφύλακα να παίξει. Ήταν υπό πίεση για 90 λεπτά, αλλά τα πήγε καλά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.