Μητσοτάκης: «Κάποια αισθητικά στην τελετή έναρξης δεν μας άρεσαν πολύ» - Η συνάντηση με Πετρούνια

Metrosport Team27 Ιουλίου 2024

Τον αγώνα του Λευτέρη Πετρούνια στο αγώνισμα των κρίκων παρακολούθησε μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αμέσως μετά, ο πρωθυπουργός συνομίλησε μαζί του, ενώ συναντήθηκε και με τη σύζυγο του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν, Τζιλ, με την οποία είχε θερμό χαιρετισμό.

Όπως δήλωσε στις κάμερες, η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν αρκετά εντυπωσιακή, αν και υπήρχαν «πράγματα που αισθητικά δεν άρεσαν».

«Ήταν μία πολύ καλή προσπάθεια. Ίσως να είμαστε λίγο προκατειλημμένοι αλλά η τελετή έναρξης του 2004 είναι σημείο αναφοράς για εμάς. Ίσως ήταν καλύτερα σχεδιασμένο για την τηλεόραση, παρά για τους θεατές», δήλωσε.

Αναφερόμενος στον Λευτέρη Πετρούνια και τα αγωνίσματα που θα παρακολουθήσει είπε:

«Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι πάντα πολύ εντυπωσιακός αθλητής. Όταν βλέπεις ζωντανά τον αθλητή καταλαβαίνεις το πόσο δύσκολο είναι αυτό το άθλημα.

Θα μείνουμε μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής. Θα δούμε κι άλλους αγώνες. Θα δούμε το πόλο, λίγο τένις και κολύμβηση».

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι για όλους τους Έλληνες οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν μια ιδιαίτερα ξεχωριστή σημασία, δηλώνοντας πολύ συγκινημένος και πολύ χαρούμενος ως φίλαθλος που μπορεί να παρακολουθεί τους Έλληνες αθλητές να προσπαθούν για το καλύτερο.

«Φέτος είναι μέχρι στιγμής μία πολύ καλή αθλητική χρονιά. Το σημαντικότερο είναι να βάζουμε τις βάσεις και τις σωστές υποδομές για να μπορούμε να διακρινόμαστε σε πολλά διαφορετικά αθλήματα και κυρίως να δίνουμε τη δυνατότητα στα νέα παιδιά να βρουν το σπορ που τους ενδιαφέρει περισσότερο. Η συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και τις ομοσπονδίες πρέπει να είναι πάντα πολύ στενή.

[...] Το μήνυμα είναι ένα: Πάμε δυνατά να πετύχουμε το καλύτερο», επεσήμανε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.