Μητσοτάκης: «Για τους δυσαρεστημένους υπάρχει ακόμα μία ευκαιρία στο Κύπελλο»

Metrosport Team20 Μαΐου 2024

Φαίνεται πως η «γκίνια» του πρωθυπουργού... έχει βελτιωθεί σε ικανοποιητικό βαθμό, αφού μετά την πρόβλεψή του για το Final-4 έπεσε μέσα και στο πρωτάθλημα, αφού τελικά ο ΠΑΟΚ σήκωσε την κούπα. Παρόλα αυτά, έμεινε στην Θεσσαλονίκη και έπιασε στο στόμα του τον φάκελο «Κύπελλο», στέλνοντας το μήνυμά του στους φιλάθλους του Άρη ενόψει του τελικού.

Παρευρισκόμενος σε εκδήλωση για την ανάπτυξη του Μετρό στη Θεσσαλονίκη, έστειλε τα συγχαρητήριά του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, δεν λησμόνησε να αναφερθεί και στην άλλη ομάδα της πόλης που διεκδικεί τρόπαιο, δηλαδή τον Άρη.

Έτσι, έστειλε και το μήνυμά του στους οπαδούς του Άρη ενόψει του τελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο (25/05), αναφερόμενος και στα μέτρα κατά της οπαδικής βίας.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για τους λίγους ή περισσοτέρους δυσαρεστημένους Θεσσαλονικείς υπάρχει ακόμα μία ευκαιρία και στον τελικό, να φέρετε και το Κύπελλο στον Λευκό Πύργο.

Αισθάνομαι προσωπικά δικαιωμένος για το γεγονός ότι οι δύσκολες αποφάσεις, οι οποίες πήραμε κι αφορούσαν τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος φαίνεται τελικά να δικαιώθηκαν από τις εξελίξεις. Θυμάστε, αναγκαστήκαμε να κλείσουμε τα γήπεδα για δύο μήνες έως ότου τοποθετηθούν κάμερες, δρομολογηθεί η λύση του ηλεκτρικού εισιτηρίου, αυτοματοποιηθούν οι ποινές για κάθε είδους παράβαση.

Και παρότι είχαμε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που κρίθηκε στην τελευταία αγωνιστική, κι αυτό προφανώς μπορεί πάντα να αυξάνει τα πάθη, η συνολική εικόνα των γηπέδων από τότε που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με φιλάθλους, αλλά και στα playoffs, είναι μία εικόνα που προσομοιάζει περισσότερο με ευρωπαϊκά γήπεδα. Πιστεύω ότι και στο ποδόσφαιρο σταδιακά γινόμαστε Ευρώπη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.