Μητσοτάκης: «Γι' αυτό δεν είδα από κοντά το Ολυμπιακός-Φιορεντίνα...»

Metrosport Team03 Ιουνίου 2024

Τον λόγο που επέλεξε να μη δώσει το «παρών» στο OPAP Arena, για να παρακολουθήσει από κοντά τον μεγάλο τελικό του Conference League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα, αποκάλυψε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Happy Day», ο πρωθυπουργός απάντησε στο γιατί επέλεξε να μην πάει στο γήπεδο, για να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Conference League, παρά το ότι είναι γνωστό πως είναι φίλαθλος των «ερυθρολεύκων».

«Επέλεξα να κάτσω να τον δω στην τηλεόρασή μου. Δεν πήγα σε κανένα ματς, μερικές φορές έχουμε και τα γούρια μας. Έτσι δεν είναι; Κι εμείς έχουμε τα γούρια μας, οπότε, επέλεξα να κάνω αυτό που έκανα και σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια, να μην αλλάξω τις συνήθειές μου. 

Το ίδιο έκανα και στον τελικό του μπάσκετ. Είναι μεγάλη επιτυχία να έχουμε δυο ελληνικές ομάδες στην κορυφή στα δυο δημοφιλέστερα σπορ. Ο Ολυμπιακός σ΄ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Ο Παναθηναϊκός κάτοχος της Ευρωλίγκας στο μπάσκετ», σημείωσε αρχικά.

Παράλληλα, εξέφρασε τη χαρά του για τη μεγάλη νίκη της πειραϊκής ομάδας τόσο ως φίλαθλος όσο και ως πρωθυπουργός, αναφέροντας ότι διοργανώθηκε ένας μεγάλος τελικός χωρίς να σημειωθούν επεισόδια. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.