Μητσόπουλος: «Φέτος παίξαμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο»

Χρήστος Λιάπης19 Μαΐου 2024


Σε φιλικό παιχνίδι ο Παναθηναϊκός Βρασνών αντιμετώπισε τους παλαίμαχους του Βρασίδα Βρασνών κάτι που θέλει να γίνει θεσμός και να διεξάγεται αυτό το παιχνίδι κάθε χρόνο ως περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων των δύο πλευρών.

Ο Βαγγέλης Μητσόπουλος από πλευράς Παναθηναικού Βρασνών για αυτή την αναμέτρηση αλλά και για την ομάδα του επισήμανε: «Θέλουμε αυτό το παιχνίδι να αποτελέσει θεσμό και να γίνεται κάθε χρόνο. Η ανδρική μας θέλουμε να πλαισιώνεται από παιδιά της ακαδημίας. Δεν θέλουμε να ανεβάσουμε τον μ.ο. ηλικίας των παικτών αλλά να κάνουμε κάτι καλό και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και φέτος παίξαμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο αναλογικά και με την ηλικία των παικτών.

Η ακαδημία μας αριθμεί 125 παιδιά και η πρόταση που έχουμε κάνει στις γειτονικές ομάδες Μάδυτο, Σταυρό, Ν. Απολλωνία, Ασκό, Σοχό, Προφήτη, Ζαγκλιβέρι να κάνουμε δύο κέντρα είτε στον Σταυρό είτε στο δικό μας γήπεδο και να γίνει ένας όμιλος υπό την αιγίδα της ΕΠΣΜ ώστε να αποφύγουμε τα πολλά έξοδα που θα κάνουμε αν πηγαίνουμε Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν ταλέντα; «Αυτή τη στιγμή υπάρχουν παιδιά που παρακολουθούνται και θεωρώ τον Ιούνιο ένα δύο παιδιά θα συνεχίσουν σε μεγαλύτερη ομάδα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.