Μήτσας: «Να αποφύγουμε τα περσινά»

Metrosport Team31 Αυγούστου 2023


Η Ηλιούπολη συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας με στόχο μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία. Ο προπονητής της Γιώργος Μήτσας για την ομάδα του είπε: «Φέτος ο όμιλος μας είναι σχεδόν Α1 αλλά το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους ομίλους.

Εχει πολλές ομάδες και θα γίνει ένα δύσκολο Πρωτάθλημα. Θα είμαστε από την πλευρά μας σε πιο δύσκολη θέση καθώς θα παίξουμε σε έντεκα χωριά με έντεκα χόρτα. Η Ηλιούπολη είναι από τις πιο παλιές ομάδες της Α1 αλλά τα τελευταία χρόνια δεινοπαθεί για να ξαναβρεθεί σε αυτή την κατηγορία. Θα προσπαθήσουμε φέτος να έχουμε μια καλή πορεία και ότι βγει. Να μην ξαναπεράσουμε τα περσινά όπου παίξαμε στα πλέι άουτ για να σωθούμε. Οι ομάδες δεν θα είναι έτοιμες. Εχουμε παίκτες όπως και άλλες ομάδες που δουλεύουν σε νησιά και θα έρθουν μετά τις 15 Σεπτεμβρίου. 

Το Πρωτάθλημα είναι μεγάλο, υγεία να έχουμε, να μην υπάρχουν τραυματισμοί και να μην ξαναπεράσουμε καταστάσεις όπως με τον κορωνοιό. Φαβορί είναι ο Σοχός αν και δεν ξέρω 100% όλες τις ομάδες.

 Υπάρχουν και άλλες που έπαιξαν πέρσι στα πλέι οφ όπως το Φίλυρο, το Ρετζίκι, το Περιβολάκι, η Λητή που προέρχεται από την Α1 αλλά και εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.