Μητρόπουλος: «Η εκλογή του Μάκη Γκαγκάτση είναι τελειωμένη»

Metrosport Team04 Ιουνίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής, διοικητικός παράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου και εκδότης, Βίκτωρας Μητρόπουλος, μιλώντας για την υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση για την προεδρία της ΕΠΟ, μέσα από την εμπειρία που έχει εξασφαλίσει όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με το ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει δεύτερος υποψήφιος, η εκλογή του Μάκη Γκαγκάτση είναι τελειωμένη. Οι πιο πρόχειροι υπολογισμοί είναι 48 ψήφους ο Βορράς και 26 ο Νότος, κάτι το οποίο αναμένεται να αυξηθεί και υπέρ του Βορρά, άρα το έργο έχει τελειώσει. Από εκεί και πέρα θα εκλεγεί προκειμένου να δείξει τι πρεσβεύει και τι μπορεί να κάνει.

Η αλήθεια είναι πικρή γιατί τα τελευταία 30 χρόνια όλες οι εκλογές της ΕΠΟ χειραγωγούνται. Πάντα οι ισχυροί, από εποχή Βαρδινογιάννη το 1975 και μετά, επιβάλουν τα δικά τους θέλω. Το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει πάντα είναι η καχυποψία που υπάρχει , και δικαίως υπάρχει, γιατί κάποιοι μένουν ατιμώρητοι όταν κάνουν εγκλήματα. Είναι κρίμα γιατί βλέπουμε το καλύτερο σπορ που μας συγκλόνισε φέτος, έχουμε γήπεδα που φτιάχνονται και φτιάχνονται , όπως η ΟΠΑΠ Αρένα που είναι ένα από τα καλύτερα γήπεδα της Ευρώπης. 

Εγώ έχω ασκήσει μεγάλη κριτική στον Μάκη Γκαγκάτση και στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτή τη στιγμή ανοίγει ένας δρόμος. Ας δείξει τι πρεσβεύει και την αξία του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.