Θεσσαλονίκη - Μητέρα 16χρονου: «Τον χτύπησαν γιατί φορούσε μπλούζα ΠΑΟΚ»

Metrosport Team03 Μαΐου 2023

Σοκ έχει προκαλέσει το νέο επεισόδιο οπαδικής βίας που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη και είχε ως θύμα έναν 16χρονο που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Γεννηματάς. 

Η μητέρα του μίλησε για το περιστατικό: «Δόξα τω Θεώ, είμαστε καλά, έχουμε κάποια τραύματα, τα καταπολεμάμε, είμαστε καλά. Χτύπησε στο πρόσωπο κυρίως, στο κεφάλι, είχαμε μία εξάρθρωση του ώμου και μετά στο μάτι, στη μύτη γιατί καλύφθηκε. Φορούσε μία μπλούζα του ΠΑΟΚ, με σήμα του ΠΑΟΚ και για να του τη βγάλουν, του τράβηξαν τον ώμο. 

Ο γιος μου ήταν στο σπίτι ενός φίλου του στην Ευαγγελίστρια, εκεί έγινε το περιστατικό. Δεν του μίλησαν καν, αμέσως άρχισαν να τον κυνηγάνε λόγω της μπλούζας, του φώναζαν, κάποια στιγμή του έβαλαν τρικλοποδιά, τον έριξαν κάτω και άρχισαν να τον βαράνε στο κεφάλι, στον ώμο, το παιδί μου έβαλε τα χέρια κάλυψε το πρόσωπό του και το κεφάλι για να μη χτυπηθεί περισσότερο», ανέφερε η μητέρα του 16χρονου. 

Να θυμίσουμε ότι οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 21χρονου φερόμενου ως δράστη και αναζητούν και ένα ακόμη άτομο το οποίο συμμετείχε στην επίθεση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.