Μητακίδης: «Οι στόχοι καθορίζονται μέσα από τα αποτελέσματα»

Metrosport Team28 Οκτωβρίου 2023


Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Ιάσων Αυγής μετά τη νίκη του επί του Κεραυνού Ωραιοκάστρου. Ο τερματοφύλακας της ομάδας Γιώργος Μητακίδης για το φετινό Πρωτάθλημα τόνισε: « Είναι πολύ δύσκολο. Δεν υπάρχει κάποια ομάδα η οποία φαίνεται ότι μπορεί να ξεφύγει απ' τις υπόλοιπες. Υπάρχουν κάποια φαβορί αλλά φαίνεται ότι θα δυσκολευτούν αρκετά. Ο καθένας μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε χωρίς να αποτελεί έκπληξη.

Εμείς είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, είμαστε δεμένοι και όλοι οι παίκτες δίνουν το 100% για να πετύχουμε τους στόχους που έθεσε η διοίκηση.

Οι στόχοι βέβαια καθορίζονται και μέσα απ' τα αποτελέσματα και κάθε Κυριακή μπορούμε να θέσουμε νέους στόχους επειδή το Πρωτάθλημα δεν έχει πολλές αγωνιστικές και κάθε παιχνίδι μετά από ένα σημείο θεωρείται 6ποντο.

Απ' τον εαυτό μου είμαι αρκετά ικανοποιημένος απ' τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και απ' την πρώτη μου συμμετοχή.

Το κλίμα που έχουμε η τριάδα των τερματοφυλάκων δεν το έχω συναντήσει αλλού. Οποιος και αν παίξει, είτε ο Καράμπελας, είτε ο Πριμεράκης έχουμε εμπιστοσύνη και είμαστε σαν ένας τερματοφύλακας.

Η συνέχεια σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολη αλλά είμαστε προετοιμασμένοι και αισιόδοξοι δουλεύοντας πάνω στις οδηγίες των προπονητών μας έχοντας πειθαρχία και πίστη στα πλάνα μας κάθε αγωνιστική».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.