Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Ο Ραζβάν έπρεπε να φύγει στην Κάλιαρι, αλλά...»

Metrosport Team11 Ιουνίου 2024

Νέα συνέντευξη στην ιταλική ιστοσελίδα «Tuttomercato» παραχώρησε ο πατέρας του Ραβζάν Λουτσέσκου, Μιρτσέα, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον της Κάλιαρι για τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Μια φημολογία υπαρκτή, στην οποία δεν επέτρεψαν να γίνει είδηση οι «σσπρόμαυροι» οπαδοί, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Ρουμάνος.

Είναι γνωστό πως η ιταλική Κάλιαρι έχει βγει στην αγορά για να βρει τον επόμενο προπονητή της, ενώ τα εγχώρια ρεπορτάζ του αντίστοιχου πρωταθλήματος έχουν συνδέσει το όνομα του Ράζβαν Λουτσέσκου για τον πάγκο της. Παρόλα αυτά, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έκανε σαφές με δηλώσεις του ότι δεν προτίθεται να αναλάβει μια μικρομεσαία ομάδα της Serie A.

Τις δικές του αποκαλύψεις ήρθε να κάνει ο πατέρας του προπονητή, Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο οποίος ανέφερε πως ένας από τους λόγους, που ο γιος του δεν θέλει να αναλάβει την Κάλιαρι είναι η προοπτική του Champions League, αλλά και η… πίεση που θα δεχθεί από τους φίλους του Δικεφάλου.

«Έπρεπε να φύγει, αλλά μετά θα υπήρχε μεγάλη πίεση από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Του ζήτησαν να μείνει για το Champions League. Είναι ακόμα νέος», υπογράμμισε αρχικά ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, αναφορικά με μια ενδεχόμενη αποχώρηση του Ράζβαν από τον «ασπρόμαυρο» πάγκο.

Παράλληλα, για το αν προσπάθησε να πείσει τον Ράζβαν να μετακομίσει στην Ιταλία, ξεκαθάρισε πως: «Όχι. Γιατί είμαι πεπεισμένος ότι είναι καλύτερο να παίζεις Champions League παρά να παλεύεις για να μην υποβιβαστείς».

Τέλος, για το ενδεχόμενο της δικής του επιστροφής στους πάγκους, έμπλεκε και πάλι το όνομα του γιου του, αποκαλύπτοντας πως: 

«Θέλω να γυρίσω πίσω. Είχα δύο τρεις ευκαιρίες. Η Μπεσίκτας με ήθελε τον Φεβρουάριο, αλλά δεν ήθελα να κάνω το ίδιο λάθος που έκανα όταν ανέλαβα την Ίντερ. Τους είπα να πάρουν τον Ραζβάν, αλλά δεν μπορούσε να φύγει από τον ΠΑΟΚ. Θα δούμε τι θα γίνει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.