Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Φανταστικό αυτό που πέτυχε ο Ραζβάν στην Ευρώπη»

Metrosport Team14 Δεκεμβρίου 2023

Οι ρουμανικές κάμερες στήθηκαν έξω από το αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου, προκειμένου να «κλέψουν» δύο κουβέντες από τον Μιρτσέα Λουτσέσκου, για την εξαιρετική ευρωπαϊκή πορεία του γιού του, Ραζβάν. Γνωρίζοντας, λοιπόν, πως ο πρώτος θα επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει τον αγώνα με την Ελσίνκι από κοντά, κατάφεραν να του αποσπάσουν ορισμένες δηλώσεις. 

Ο πατέρας του προπονητή του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου, το απόγευμα της Τετάρτης και μίλησε σε ρουμανικά ΜΜΕ για την επιτυχία του Δικεφάλου στην διοργάνωση, τονίζοντας για μια ακόμα φορά πως του είναι δύσκολο να ζει χωρίς ποδόσφαιρο.

«Φανταστικό αυτό που πέτυχε ο Ραζβάν την φετινή σεζόν στην Ευρώπη. Όχι τόσο η πρόκριση αλλά το γεγονός ότι πέτυχε μερικά εντυπωσιακά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια αυτής της διοργάνωσης, ειδικά τις δύο νίκες εναντίον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Πριν από ενάμιση χρόνο, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κέρδισε το Europa League και τώρα κέρδισε Μπάγερν Μονάχου 5-1», είπε αρχικά ο Μιρτσέα Λουτσέσκου.

Παράλληλα, ο Μιρτσέα πρόσθεσε πως : «Το αποτέλεσμα σε αυτόν τον όμιλο τον έκανε εξαιρετικά σημαντικό, που εκτιμήθηκε σε όλο τον κόσμο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Όντας στον τελευταίο αγώνα στον όμιλο, θα το δω από κοντά, είναι δύσκολο να ζεις χωρίς ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.