Μήπως είδατε τον νεροβούβαλο;

Metrosport Team28 Αυγούστου 2024

Μήπως είδατε κάποιον... νεροβούβαλο να κυκλοφορεί στους δρόμους; Αυτή θα μπορούσε να είναι δυνητικά μία από τις ερωτήσεις αστυνομικών στην Αϊόβα των ΗΠΑ, οι οποίοι ψάχνουν και δεν βρίσκουν το... τεράστιο τετράποδο. 

Η αστυνομία στην Αϊόβα, πάντως, έχει προειδοποιήσει τους κατοίκους της περιοχής για έναν επικίνδυνο νεροβούβαλο, ο οποίος κυκλοφορεί ξέγνοιαστος.

Το αστυνομικό τμήμα της περιοχής ειδοποίησε την κοινότητα αφού ανταποκρίθηκε σε μια κλήση για ένα «ζώο στο δρόμο» στην πόλη, που βρίσκεται περίπου έξι χιλιομέτρα ανατολικά του Ντε Μόιν. Το ζώο, που χαρακτηρίζεται ως «επιθετικός» νεροβούβαλος, έχει προκαλέσει σημαντικές ανησυχίες για την ασφάλεια των τοπικών αρχών επιβολής του νόμου και του κοινού.

Η κατάσταση εκτυλίχθηκε όταν οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε μια αναφορά για τον εντοπισμό ενός ασυνήθιστου ζώου σε δρόμο στο Pleasant Hill. Κατά την άφιξή τους, ανακάλυψαν τον νεροβούβαλο, ο οποίος, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του, συμπεριφερόταν επιθετικά. Σε μια προσπάθεια να προστατεύσουν το κοινό και να διασφαλίσουν τη δική τους ασφάλεια, ένας από τους αστυνομικούς που ανταποκρίθηκαν πυροβόλησε το ζώο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. 

Παρά τον τραυματισμό του, ο νεροβούβαλος κατάφερε να διαφύγει και πλέον είναι... καταζητούμενος.


@abcnews

Police in Pleasant Hill, Iowa, warned residents to steer clear of an "aggressive" water buffalo on the loose in the community, with home-security camera footage showing the animal approaching the front door of one home.

♬ original sound - ABC News

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.