Μίντης: «Ποδοσφαιριστές πρωταγωνιστές στους Ακρίτες»

Metrosport Team07 Ιανουαρίου 2023

Ο Νίκος Μίντης ανέλαβε το τελευταίο διάστημα τους Ακρίτες Συκεών. Η ιστορική ομάδα βρίσκεται στην 3η θέση του 2ου ομίλου της Α1, στο -3 από την πρώτη θέση


Ο προπονητής των Ακριτών μίλησε στο metrosport.gr δηλώνοντας ότι ελπίζει στο τέλος να πανηγυρίσει η ομάδα του την είσοδο στα πλέι οφ για την Γ’ Εθνική, ενώ μιλώντας για τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου τόνισε ότι είναι πρωταγωνιστές. 

Παράλληλα, για την Α1 είπε ότι υπάρχουν αξιόλογες ομάδες και προπονητές. Τέλος, ανέφερε τους λόγους που επέλεξε τους Ακρίτες Συκεών. 

Αρχικά επισήμανε: «Είμαστε μια ομάδα με πολύ καλή οργάνωση σε όλους τους τομείς. Στο λίγο διάστημα που είμαι στην ομάδα βλέπω ανθρώπους να προσπαθούν πολύ για να είναι ο σύλλογος σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο. Αυτό μας γεμίζει αυτοπεποίθηση αλλά και ευθύνη έτσι ώστε προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές να δουλεύουμε με διάθεση, για να παρουσιάσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στα παιχνίδια που έρχονται. Υπάρχει μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας, με ποδοσφαιριστές που έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι είναι πρωταγωνιστές. Αυτός είναι και ο στόχος μας. Να πρωταγωνιστήσουμε, διεκδικώντας πρώτα την είσοδο μας στα play off της Α1 με όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε και έπειτα την μια από τις δύο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στα play off ανόδου της Γ’ Εθνικής». 

Για το πρωτάθλημα της Α1, είπε: «Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος. Θα ανταγωνιστούμε αξιόλογες ομάδες και αξιόλογους προπονητές. Ελπίζω ότι στο τέλος θα είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίζουν». 

Ποιοι ήταν οι λόγοι που επιλέξατε την ομάδα των Συκεών; 

«Όλοι αυτοί που προείπα. Οργάνωση, εγκαταστάσεις, ιστορία, υψηλοί στόχοι» 

Μετά τον Χαρίση, αναμένεται να ενισχυθεί κι άλλο το ρόστερ; 

«Υπάρχει πιθανότητα ναι. Θα εξαρτηθεί και από το αν αποχωρήσει κάποιος παίκτης»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.