Μίντης, Γιαμουρίδης, Τσέκος, Μποΐκογλου, Μήτσας μιλούν για τα Πρωταθλήματα

Metrosport Team23 Δεκεμβρίου 2023


Ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων για το 2023.

Για τη μέχρι τώρα πορεία των Πρωταθλημάτων πέντε προπονητές επισήμαναν

στον Στ. Μαυρίδη:

ΜΙΝΤΗΣ ΝΙΚΟΣ (ΑΚΡΙΤΕΣ ΣΥΚΕΩΝ..Α1, Β ΟΜΙΛΟΣ ): Είμαστε σε έναν όμιλο όπου μέχρι τώρα έχουμε ξεχωρίσει όσο αφορά την διεκδίκηση της πρώτης θέσης εμείς και τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Είμαι ευχαριστημένος με την μέχρι τώρα προσπάθεια των παικτών. Το κλίμα είναι εξαιρετικό και έτσι θα πορευτούμε και στην συνέχεια. Βέβαια περιμένω να συναντήσουμε δυσκολίες από εδώ και πέρα γιατί με τις ομάδες που θα παίξουμε άλλες θα παλεύουν να μπουν στα πλέι οφ και άλλες να αποφύγουν τα πλέι άουτ γιατί οι αποστάσεις αναμεταξύ τους είναι πολύ μικρές .

Το ρόστερ μας είναι πολύ καλό αλλά εάν βρούμε κάτι το ξεχωριστό θα κοιτάξουμε να το αποκτήσουμε όσο αφορά τις μεταγραφές. Τέλος να ευχηθώ υγεία σε όλους και καλές γιορτές.

ΓΙΑΜΟΥΡΙΔΗΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ -----Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ--1. ΟΜΙΛΟΣ ) Θεωρώ ότι ανάμεσα στους δύο ομίλους της Α1 είμαστε σε όμιλο με πάρα πολλές ομάδες δυνατές και ως ρόστερ αλλά και ως ονόματα με αποτέλεσμα όλες οι ομάδες να μπορούν να χάσουν από οποιονδήποτε.

Εμείς σαν ΚΕΡΑΥΝΟΣ πληρώνουμε μέχρι τώρα την καθυστερημένη έλευση κάποιων ποδοσφαιριστών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων κάποιους τραυματισμούς παικτών όχι μυϊκών αλλά από ατυχία Και την απειρία σε έναν βαθμό κάποιων νέων παιδιών που προωθούμε σταδιακά στην πρώτη ομάδα.

Νομίζω ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί καλύτερη στην συνέχεια γιατί ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ είναι ένας οργανισμός πολύ οργανωμένος υπάρχει εμπιστοσύνη όλης της διοίκησης προς το αγωνιστικό τμήμα είναι κοντά μας σε όλα τα προβλήματα και αυτό μας δίνει κουράγιο και δύναμη για την συνέχεια.

Τέλος να ευχηθώ υγεία σε όλους καλές γιορτές και ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους εμάς στην διοίκηση που είναι πάντα κοντά μας.

Ζήσης Τσέκος (Αετός Βασιλικών): Είμαστε σε έναν όμιλο όπου έχουν ξεχωρίσει τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΣΥΚΕΩΝ όσο αφορά την συμμετοχή τους στα πλέι οφ και από εκεί και μετά όλες οι ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές και θα γίνει ακόμα περισσότερο ανταγωνιστικό το υπόλοιπο του πρωταθλήματος για τις θέσεις πλέι οφ και πλέι άουτ.

Ο στόχος ο δικός μας ως νεοφώτιστοι στην Α1 είναι να σωθούμε και αν μπορέσουμε να αποφύγουμε την διαδικασία των πλέι άουτ.

Εύχομαι καλές γιορτές με υγεία σε όλον τον κόσμο

ΜΠΟΙΚΟΓΛΟΥ ΠΑΥΛΟΣ ( ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ---- Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β. ΟΜΙΛΟΣ ) Ο όμιλος μας από όσο τον έχω μαθει γιατί δεν ήμουν στον ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ από την αρχή φαίνεται ότι οι πέντε πρώτες ομάδες έχουν ένα προβάδισμα αλλά θεωρώ ότι μέχρι τώρα η πιο σταθερή ομάδα είναι ο ΕΘΝΙΚΟΣ. ΣΟΧΟΥ ο οποίος έχει και ένα πολύ καλό ρόστερ και έναν καταξιωμένο προπονητή.

Όσο αφορά τον ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ βρήκα ένα πρόσφορο έδαφος για να μπορέσω να δουλέψω γιατί πρώτα από όλα οι άνθρωποι της διοίκησης γνωρίζουν από ποδόσφαιρο και επίσης υπάρχει πλούσιο ταλέντο στην ομάδα.

Το μειονέκτημα μας είναι το γήπεδο γιατί το γνωστό σε όλους ΜΑΡΟΚΟ είναι κλειστό για εργασίες οπότε αλλάζουμε συνέχεια έδρα με ότι αυτό συνεπάγεται. Καλές γιορτές και καλή χρονιά σε όλους

ΜΗΤΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ( ΕΘΝ. ΜΕΤΕΩΡΩΝ ---Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1. ΟΜΙΛΟΣ ): Θεωρώ ότι όπως και οι άλλοι όμιλοι της Α κατηγορίας έτσι και ο δικός μας είναι πολύ ανταγωνιστικός.

Στον δικό μας όμιλο νομίζω ότι ο ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ο ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ Β ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ Β θα είναι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους την πρώτη θέση.

Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ έχει έναν πρόεδρο που βοηθάει πολύ την ομάδα και δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να ενισχυθεί τώρα στις μεταγραφές όπως και η ΝΕΑΠΟΛΗ που έχει έναν σταθερό κορμό παικτών τα δύο με τρία τελευταία χρονια.

Θεωρώ το ότι βγαίνει μόνο μια ομάδα απευθείας και (ίσως και η καλύτερη δεύτερη) ίσως να υπάρχουν αρκετές αδιάφορες ομάδες στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος ελλείψει πλέι οφ. Εμείς ανήκουμε σε μια κατηγορία ομάδων που θα παλέψουμε να αποφύγουμε τον απευθείας υποβιβασμό και να προετοιμαστούμε για τα πλέι άουτ με σκοπό να σώσουμε την ομάδα. Καλές γιορτές σε όλους.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.