Μίντης για Ακρίτες: «Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας μέχρι το τέλος»

Metrosport Team11 Απριλίου 2023


Οι Ακρίτες ισοφαρίστηκαν στο τέλος του αγώνα από τη Δόξα Ασσήρου και ο προπονητής τους Νίκος Μίντης είπε: Ηταν ένα παιχνίδι στο οποίο για ακόμη μια φορά είχαμε δύο πρόσωπα σαν ομάδα. 

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την υπεροχή και κερδίσαμε σχεδόν όλες τις μονομαχίες, δημιουργήσαμε καταστάσεις μπροστά στην εστία της Ασσήρου και δίκαια προηγηθήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε από πολύ νωρίς σε μια λογική του να κρατήσουμε απλώς το αποτέλεσμα, κάτι το οποίο μας έκανε να χάσουμε μέτρα στο γήπεδο και να προσπαθούμε απλά να μην δεχτούμε γκολ. 

Ο αντίπαλος δεν είχε να χάσει κάτι, έπαιζε χωρίς το άγχος του αποτελέσματος σε αντίθεση με εμάς που θέλαμε μόνο την νίκη.

 Η επιβεβαίωση του ότι ήταν θέμα ψυχολογίας η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο, ήρθε αφού δεχτήκαμε το γκολ και στα τελευταία 5 λεπτά των καθυστερήσεων κάναμε 3 πολύ καλές φάσεις για γκολ που δυστυχώς δεν μπήκε ποτέ. 

Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα, αυτά τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτό που έχουν παρουσιάσει μέχρι σήμερα. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας μέχρι το τέλος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.