Μήνου: «Περίεργο το τάιμινγκ των δηλώσεων Πογέτ, δύσκολο να έρθει κάποιος τώρα»

Metrosport Team15 Νοεμβρίου 2023

Ο Αντώνης Μήνου μίλησε στο Metropolis 95.5 για την εθνική ομάδα, τις δηλώσεις Πογέτ και το ενδεχόμενο ο Φερνάντο Σάντος να αναλάβει τα ηνία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

«Αυτά συμβαίνουν, δεν είναι πρωτόγνωρα στην εθνική ομάδα. Δεν νομίζω, πάντως, ότι μπορεί να συμβεί κάτι σημαντικό, με αλλαγή προπονητή, πριν τον Μάρτιο, γιατί θα είναι δύσκολο για τον οποιονδήποτε να έρθει ενδιάμεσα. Θα μου πεις δεν είναι σύλλογος, είναι άλλο η εθνική ομάδα, αλλά θα είναι πάλι δύσκολο να αλλάξει η δομή της ομάδας τώρα» είπε αρχικά για το πρόβλημα που προέκυψε με τον Πογέτ και συνέχισε:

«Ήθελε να καλύψει τον συνεργάτη του. Μία ομοσπονδία, ωστόσο, χωρίς λόγο δεν αφήνει ποτέ απλήρωτο τον συνεργάτη του πρώτου προπονητή. Με φαντάζει, όμως, περίεργο το τάιμινγκ που επέλεξε, πριν από ένα σημαντικό ματς, κυρίως από άποψη ψυχολογίας, αλλά και ο τρόπος, σε μία συνέντευξη Τύπου.

Απ' ότι βλέπω η επαφή των δύο πλευρών, του προπονητή με τους παίκτες είναι καλή και γι' αυτό με κάνει ακόμη περισσότερη εντύπωση που επέλεξε αυτή την στιγμή. Η ΕΠΟ αυτό που λέει για το ΑΦΜ μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά τόσο καιρό θα έπρεπε να διευθετηθεί».

Για τον επόμενο προπονητή: «Γίνεται συνειρμός γιατί η ομάδα του Σάντος πριν την Πορτογαλία ήταν η εθνική μας. Έχει τα στοιχεία, είναι μία μια λύση γιατί θα προσαρμοστεί γρήγορα και γνωρίζει τις ομάδες. Και έρχεται εύκολα στο μυαλό μας. Δεν νομίζω, όμως, ότι είναι τόσο απλά τα πράγματα για να γίνει μία συνεργασία. Χρειάζεται προεργασία.

Το τηλέφωνο μπορεί να γίνει σε οποιονδήποτε προπονητή. Να δούμε πρώτα πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα με τα δύο επόμενα παιχνίδια και από εκεί και πέρα αυτά είναι εσωτερικά ζητήματα. Από την στιγμή που θα αποφασιστεί, δεν νομίζω ότι θα παίξουν ρόλο οι επόμενες εκλογές στην ΕΠΟ. Χρειάζεται αποδοχή από τις ομάδες, να μην υπάρχει η σκέψη ότι είναι «φυτευτός» από κάποιον».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.