Μήνου: «Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη»

Metrosport Team11 Απριλίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος τερματοφύλακας Αντώνης Μήνου και μίλησε για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη, το πλάνο του Τόλη Τερζή, την παρουσία του Κουέστα και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αρχικά ο Αντώνης Μήνου τόνισε για τις αλλαγές του Τόλη Τερζή: «Το πρόβλημα ότι κρίνουμε εκ του αποτελέσματος κάποια πράγματα. Ένας προπονητής έχει το δικό του σκεπτικό και φιλοσοφία. Όπως στην ΑΕΚ πέτυχαν οι αλλαγές και έβαλε γκολ ο Τσούμπερ, άλλες φορές δεν πετυχαίνει. Ο κ. Τερζής μπορεί να είδε κάποια πράγματα που δεν τα ξέρουμε. Αν το αποτέλεσμα τον δικαίωνε και δεν έχανε ο Άρης δε θα μιλούσαμε γιατί έβγαλε τον Ιτούρμπε. Αλλιώς τα βλέπουμε εμείς που είμαστε στην κερκίδα. Η κριτική πρέπει να γίνεται. Ίσως βλέπει αλλιώς το παιχνίδι».

Για τον Κουέστα: «Για το θέμα του Κουέστα εγώ είπα ότι μπορεί να υπήρχαν κι άλλοι λόγοι, δεν είμαι μέσα στον Άρη. Έδωσε ευκαιρία σε ένα άλλο παιδί που ήταν μέσα στην ομάδα. Δεν νομίζω ότι έπαιξε ρόλο η απόδοση του Σιαμπάνη στην πορεία του Άρη. Θα μπορούσε να παίζει ο Κουέστα κι να ήταν χειρότερα».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη. Ο Ολυμπιακός έχασε βαθμούς από τον Άρη και ο Παναθηναϊκός από τον Βόλο τον οποίο ο ΠΑΟΚ τον κέρδισε άνετα. Μπορεί ο ΠΑΟΚ που είναι πίσω να κάνει το απόλυτο, ακόμα και ο Ολυμπιακός που έχασε από τον Παναθηναϊκό, έχουμε κι άλλα παιχνίδια και αρκετό δρόμο ακόμα. Η βαθμολογία δείχνει ότι ΑΕΚ και Παναθηναϊκός και βάσει απόδοσης είναι λίγο καλύτεροι. Η ΑΕΚ έχει παίκτες στον πάγκο που σε άλλες ομάδες θα ήταν βασικότατοι».

Ποιο είναι το καλύτερο μοντέλο, το πιο συντηρητικό του Παναθηναϊκού η της ΑΕΚ με την πολλή πίεση: «Στο ματς με τον Βόλο η ΑΕΚ δεν το είδε έτσι. Η φύση των παικτών της είναι τέτοια, είναι λίγο άναρχα στην τακτική, αν της έρθουν ανάποδα τα πράγματα ρισκάριζε πάρα πολύ. Αν ο Άρης ήταν καλύτερος επιθετικά, μπορεί και να το πλήρωνε. Ο Παναθηναϊκός είναι πιο συγκροτημένος, ακόμα και να χάνει πάει στο ίδιο μοτίβο, είναι διαφορετική φιλοσοφία αλλά δεν ξέρω αν το κάνει ο προπονητής. Γιατί κι εμείς όταν παίζαμε ποδόσφαιρο κάποια πράγματα έβγαιναν από μόνα τους. Οι παίκτες έχουν δική τους προσωπικότητα. Δείτε τους Άμραμπατ και Τσούμπερ. Ένας παίκτης σαν τον Τσούμπερ με παραστάσεις από ένα πολύ μεγαλύτερο πρωτάθλημα μπαίνει μέσα ως αλλαγή και δίνει πράγματα στην ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.