Μάτσας για Κεφαλογιάννη: «Είχε βίαιο χαρακτήρα, δέχτηκα σωματική επίθεση!»

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2024

Στα «μαχαίρια» βρίσκονται Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας. Η διαμάχη τους εκτυλίσσεται πλέον στις αίθουσες των δικαστηρίων, με κεντρικό θέμα την επιμέλεια των δύο παιδιών τους, αλλά και τις εκατέρωθεν κατηγορίες που προσπαθούν να ρίξουν φως στα αίτια του διαζυγίου. Η πρώτη δικαστική σύγκρουση τους έγινε το πρωί της Παρασκευής (18/10) στα δικαστήρια, όπου η ένταση και η φορτισμένη ατμόσφαιρα ήταν φανερές.

Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, εμφανίστηκε στα δικαστήρια φορώντας ένα αυστηρό μαύρο κουστούμι και κρύβοντας την αναστάτωσή της πίσω από μαύρα γυαλιά ηλίου. Οι δημοσιογράφοι την πλησίασαν, και εκείνη συγκρατώντας την ένταση της στιγμής, είπε συγκινημένη: «Είμαι εδώ για τα παιδιά μου». Η εικόνα της ήταν σαφώς πιο συγκρατημένη σε σχέση με αυτή του εν διαστάσει συζύγου της, Μίνου Μάτσα, ο οποίος προσήλθε συνοδευόμενος από την αδελφή του, Μαργαρίτα, δείχνοντας ψυχραιμία.

Στη δικαστική αίθουσα, το πρώτο ζήτημα που τέθηκε ήταν η αίτηση της Κεφαλογιάννη για την προσωρινή επιμέλεια των δίδυμων παιδιών τους, καθώς και η απομάκρυνση του Μάτσα από το κοινό τους σπίτι στο Ψυχικό. Επίσης, ζήτησε να της παραχωρηθεί η οικοσκευή, ώστε να μπορεί να ζήσει εκεί με τα παιδιά τους. Η υπουργός στην αίτησή της έκανε εκτενείς αναφορές στη δυσλειτουργία της σχέσης τους, στην απομάκρυνση του Μάτσα και στην ψυχρότητα που επέδειξε προς εκείνη και τα παιδιά τους, ενώ φέρεται να αναφέρθηκε και σ' ένα τρίτο πρόσωπο που, όπως υποστηρίζει, εμπλέκεται στη ρήξη του γάμου τους.

«Βίαιη συμπεριφορά»-Το τραγούδι «Όλγα σε φοβάμαι, Όλγα σ’ αγαπώ»

Το δικαστήριο, όμως, αποφάσισε να μην εκδικάσει άμεσα την αίτηση, καθώς ο Μίνως Μάτσας κατέθεσε παράλληλο αίτημα για προσωρινή διαταγή, με την οποία ζητούσε τη συνεπιμέλεια των παιδιών. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης από την πλευρά του διέψευσε την εμπλοκή τρίτου προσώπου στη σχέση τους, υποστηρίζοντας ότι τέτοιες πληροφορίες είναι υποβολιμαίες και έχουν στόχο να καλύψουν τα πραγματικά αίτια του χωρισμού τους.

Ο Μάτσας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLife.gr, ισχυρίζεται ότι η συμπεριφορά της Όλγας Κεφαλογιάννη ήταν αυτή που έκανε αβίωτη τη συμβίωσή τους, αναφέροντας ότι αντιμετώπιζε καθημερινά τη θυμωμένη και βίαιη συμπεριφορά της. Φέρεται να έχει καταθέσει ότι υπήρξαν πολλαπλά περιστατικά βίας κατά τη διάρκεια της καραντίνας, μ' ένα συγκεκριμένο επεισόδιο στα τέλη Απριλίου 2020 να έχει καταγραφεί σε οπτικά ντοκουμέντα, τα οποία θα παρουσιάσει στο δικαστήριο ως αποδεικτικά στοιχεία.

Σύμφωνα με την αίτηση του μουσικοσυνθέτη, το περιστατικό αυτό περιλάμβανε σωματική επίθεση από την Κεφαλογιάννη, την οποία αργότερα φέρεται ν' αναγνώρισε και να ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας ότι δεν μπορούσε να ελέγξει τα συναισθήματά της. Παρά το γεγονός ότι ο συνθέτης ισχυρίζεται πως τη συγχώρεσε και προσπάθησε να διατηρήσει την οικογένειά τους, τα περιστατικά βίας επαναλαμβάνονταν, γεγονός που τελικά οδήγησε στην οριστική ρήξη.

Ένα ιδιαίτερο στοιχείο που προσθέτει στην εικόνα της διάστασης τους είναι το τραγούδι που φέρεται να έγραψε ο Μάτσας για την τότε σύζυγό του στα τέλη του 2020, με τον τίτλο «Όλγα σε φοβάμαι, Όλγα σ’ αγαπώ». Το τραγούδι αυτό φέρεται να της το έστειλε για να εκφράσει τα συναισθήματά του, την αγάπη του, αλλά και τον φόβο που ένιωθε απέναντί της.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.