«Μην μας βάλετε σε μπελάδες, αυξημένα τα μέτρα της αστυνομίας»

Γιώργος Ζαΐρης24 Ιουλίου 2023

Η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ μετρά αντίστροφα για το ταξίδι στην Ελλάδα και μέσα από μια μακροσκελή ανακοίνωση ενημερώνει τους φίλους της που θα ταξιδέψουν στην Τούμπα πως θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και κυρίως να είναι έτοιμοι στις θύρες του γηπέδου για αυστηρό έλεγχο. 

Ο τίτλος της ανακοίνωσης είναι: «Απαραίτητη η ταυτοπροσωπία και αυστηρά μέτρα ασφαλείας». Στο κείμενο σημειώνεται: «Η ομάδα μας πήρε έναν συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων τα περισσότερα από τα οποία έχουν ήδη διατεθεί. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ και αφορά αποκλειστικά τη θύρα 8 της Τούμπας ενώ υπάρχουν και κάποια για τη θύρα 1 που κοστίζουν 50 ευρώ. 

Το εισιτήριο είναι ονομαστικό και στην είσοδο του γηπέδου θα γίνει αυστηρός έλεγχος. Αν το όνομα του εισιτηρίου είναι διαφορετικό από το έγγραφο ταυτοποίησης θα απαγορεύεται η είσοδος στο γήπεδο! Δεν θα πωλούνται εισιτήρια στο γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα. 

Η πολιτική της UEFA είναι αυστηρή σχετικά με επεισόδια και χρήση πυρσών και πυροτεχνημάτων. Απαιτούμε από τους οπαδούς μας που θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη να είναι προσεκτικοί. Η ελληνική αστυνομία γνωρίζει την επικινδυνότητα του αγώνα.

 Παρακαλούμε μην μας βάλετε σε μπελάδες, μην βάλετε σε μπελάδες τους εαυτούς σας και μην προκαλέσετε ζημιά στον σύλλογο!» 

Στην ανακοίνωση επίσης ενημερώνουν για τις υψηλές θερμοκρασίες στην Ελλάδα ενώ παραθέτουν και εστιατόρια στην πόλη όπου θα μπορούν να ακολουθήσουν τη νηστεία με τα γεύματα Shabbat.

«Ετοιμοι για το κίτρινο ηφαίστειο» 

Η Μπεϊτάρ έκανε γνωστό πως άμεσα θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του αγώνα της 3ης Αυγούστου. Προτεραιότητα για την αγορά εισιτηρίου θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας της ομάδας και αυτή θα διαρκέσει 24 ώρες. 

Αμέσως μετά τα εισιτήρια του αγώνα θα είναι ελεύθερα προς πώληση για όλους. «Ετοιμοι για το κίτρινο ηφαίστειο! Ετοιμοι να γεμίσουμε την έδρα μας. Σε περιμένουμε στο γήπεδο για να ακούσουμε τη φωνή σου στην κερκίδα και να βοηθήσεις την ομάδα στη μάχη της πρόκρισης» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.