Μίλτος Τεντόγλου: Σάλος με ανάρτηση της Βόζενμπεργκ-Η... Νέα Δημοκρατία και το ΕΛΚ (pics)

Metrosport Team08 Αυγούστου 2024

Σάλο και έντονες αντιδράσεις στα social media προκάλεσε μια ανάρτηση της Ελίζας Βόζενμπεργκ για τον χρυσό ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου.

Η Ευρωβουλευτής της ΝΔ θέλησε να συγχαρεί δημοσίως τον πρωταθλητή του άλματος εις μήκος για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως, η ανάρτησή της προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, καθώς ουκ ολίγοι χρήστες των social media την κατηγόρησαν πως θέλησε να εκμεταλλευτεί την επιτυχία του Μίλτου Τεντόγλου.

 Η ευρωβουλευτής έδωσε, λοιπόν, θερμά συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου, βάζοντας στην ίδια φωτογραφία με το χρυσό μετάλλιο το σήμα της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

«O Μίλτος Τεντόγλου, Χρυσός Ολυμπιονίκης για ακόμα μια φορά! Συνεχίζει να χαράσσει τη δική του αξιοθαύμαστη πορεία, γεμίζοντας όλους μας με εθνική υπερηφάνεια, φέρνοντας στην Ελλάδα το πρώτο της χρυσό μετάλλιο για αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θερμά συγχαρητήρια, Μίλτο. Σε ευχαριστούμε», γράφει σε σχόλιο, στην ανάρτησή της.


 Οι αναρτήσεις της πάντως στα social media, στο X και στο Facebook, κατέβηκαν μετά τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν και ήταν πολλές.

Η «συγγνώμη» και η νέα ανάρτηση

Η Ελίζα Βόζενμπεργκ, πάντως, επανήλθε σήμερα με νέες αναρτήσεις, ζητώντας συγγνώμη από τον Μίλτο Τεντόγλου.

Νωρίτερα, πάντως, δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές κατά όσων την επέκριναν, παραδεχόμενη, ωστόσο, το λάθος της.

Στη συνέχεια, μάλιστα, ανήρτησε την αρχική φωτογραφία, χωρίς σε αυτήν, αυτή τη φορά, να συνυπάρχουν τα λογότυπα της ΝΔ και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.