ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Μίλτος Πασχαλίδης-Αγόρασε διαρκείας της AEK: «Ό,τι αγαπάς δεν τελειώνει!»

Metrosport Team23 Σεπτεμβρίου 2024

Η αγάπη του Μίλτου Πασχαλίδη για την ΑΕΚ δεν κρύβεται. Ο γνωστός καλλιτέχνης πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια εισιτηρίων διαρκείας της Ένωσης και έστειλε το δικό του μήνυμα, με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Η έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της σεζόν 2024-25 πλησιάζει και η ΑΕΚ Betsson θέλει τον κόσμο στο πλευρό της. Η αγωνιστική περίοδος αναμένεται γεμάτη με απαιτήσεις και δυσκολίες, γεγονός που γνωρίζουν τόσο ο Ντράγκαν Σάκοτα, όσο και οι παίκτες του.

Στο πλαίσιο αυτό η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ ποντάρει πολλά στην σταθερή στήριξη του κόσμου της. Σε αυτή την προσπάθεια συμβάλλει και ο Μίλτος Πασχαλίδης, γνωστός καλλιτέχνης και φίλος της ΑΕΚ, ο οποίος ακολουθεί σταθερά την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, ο Πασχαλίδης έδωσε τον δικό του τίτλο για τη φετινή προσπάθεια, με ένα τραγούδι του, καλώντας τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας με αγορές εισιτηρίων διαρκείας.

Στο μήνυμά του ο γνωστός καλλιτέχνης ανέφερε: «Μου είπαμε να βάλω εγώ τον τίτλο. Πάμε! Κακές συνήθειες; Κολλάει. Δεν ξέρω ποιον παλεύω να νικήσω; Κι αυτό κολλάει. Καλύτερα, ό,τι αγαπάς δεν τελειώνει. Κι εμείς την ΑΕΚ την αγαπάμε. Αγαπάμε την Βασίλισσα που έφερε το πρώτο ευρωπαϊκό εκείνη την αξέχαστη βραδιά στο Καλλιμάρμαρο και στηρίζουμε την μπασκετική ΑΕΚ. Και αγοράζουμε εισιτήριο διαρκείας τώρα».

  • Δείτε το βίντεο που ετοίμασε η ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson με πρωταγωνιστή τον Μίλτο Πασχαλίδη:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.