Μιλγουόκι Μπακς: Φινάλε στα φιλικά με βαριά ήττα στο Ντάλας

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2024

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη της νέας σεζόν στο NBA με τις ομάδες να δίνουν τα τελευταία τους φιλικά παιχνίδια. Οι Μιλγουόκι Μπακς στο τελευταίο αγώνα τους, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, γνώρισαν βαριά φιλική ήττα με 109-84.

Με πολλές απουσίες στη σύνθεσή τους οι Μιλγουόκι Μπακς γνώρισαν την ήττα με 109-84 στο Ντάλας από τους Μάβερικς στο τελευταίο τους φιλικό παιχνίδι. Μόλις μια νίκη σε τέσσερα παιχνίδια ήταν ο απολογισμός των Μπακς στα φιλικά τους, πριν την έναρξη της φετινής σεζόν στο ΝΒΑ.

Η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς γνώρισε βαριά ήττα με 109-84 από τους Μάβερικς στο Ντάλας, έχοντας τις απουσίες των Γιάννη Αντετοκούνμπο, Λίλαρντ, Μίντλετον, Λόπεζ και Πόρτις. Οι μόνοι διψήφιοι σκόρερ για τους Μπακς ήταν οι Γκάρι Τρεντ με 12, Ανζέις Πασέτσνικς με 11 και Ράιαν Ρόλινς με 10 πόντους.

Για τους Μάβερικς δεν αγωνίστηκε ο Λούκα Ντόντσιτς που μόλις ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ ξεχώρισε στο σκοράρισμα ο Κάιρι Ίρβινγκ με 14 πόντους, ενώ από 11 είχαν οι Κλέι Τόμπσον, Ντάνιελ Γκάφορντ και Τζέιλεν Χάρντι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.