Μιλενκόσκι: «Επιθυμία όλων μας να κατακτήσουμε τίτλους με τον ΠΑΟΚ»-Τι είπε για τους νέους παίκτες

Metrosport Team03 Ιουλίου 2024

Για τις μεταγραφές που έχει κάνει ο ΠΑΟΚ, τα στοιχεία των νέων παικτών αλλά και τους στόχους του «δικέφαλου» για την ερχόμενη σεζόν μίλησε ο Γιόσκο Μιλενκόσκι προπονητής του ΠΑΟΚ στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το εάν είναι ευχαριστημένος από τον τρόπο που κυλάνε οι μεταγραφές: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις μεταγραφές. Είμαι πολύ χαρούμενους με τους παίκτες που έχουν υπογράψει στην ομάδα, κυρίως γιατί έχω επιλέξει ο ίδιος με τους βοηθούς μου τους παίκτες. Ο ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν προχώρησε στην απόκτηση ξένων παικτών διαφορετικών σε σύγκριση από τα προηγούμενα χρόνια». 

Για την επιλογή του διαγώνιου που είναι Έλληνας: «Είμαι ακόμα πιο ευχαριστημένος από τους Έλληνες παίκτες. Έμεινε ο βασικός μας λίμπερο, ο Μενέλαος Κοκκινάκης. Παρέμεινε ο Γιάννης Τακουρίδης που αποτελεί τη ''σημαία'' της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Ενώ, ο ΠΑΟΚ απέκτησε έναν από τους καλύτερους διεθνείς παίκες, τον Γιάννη Μούχλια. Τη φετινή σεζόν, θα έχουμε στην ομάδα τους τρεις αδερφούς Μούχλια που θα αγωνιστούν μαζί στον ΠΑΟΚ και θα είναι μια πρόκληση».

Για το αν του αρέσει να συνεργάζεται με νέους παίκτες: «Προσωπικά μου αρέσει να συνεργάζομαι με νέους αθλητές, ιδίως με τους ταλαντούχους. Στους νέους αρέσει να βρίσκονται στο γήπεδο από το πρωί μέχρι το βράδυ, να προπονούνται και να βλέπουν βίντεο».

Για τα στοιχεία των νέων ξένων αθλητών που υπέγραψε ο ΠΑΟΚ: «Ο Ολλανδός πασαδόρος, Κίμινγκ, είναι ένας σπουδαίος αθλητής, ξεκινάει πάντα βασικός στην Εθνική Ολλανδίας. Έχει αγωνιστεί σε μεγάλες διοργανώσεις (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα) και θα μας βοηθήσει πολύ. Με βάση το μπάτζετ που είχε στη διάθεσή του ο ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, έκανε τις κατάλληλες επιλογές. Όσον αφορά τον κεντρικό, τον Λοζιμπένκο έπαιξε τα τελευταία χρόνια στην Κούρμπας. Έτσι και αλλιώς, οι αθλητές που αγωνίζονται στην ρωσική λίγκα είναι υψηλού επιπέδου, με ποιότητα. Ο Ιβάνκοβιτς, είναι ακραίος θα μας βοηθήσει πολύ, έχει καλές υποδοχές, ήταν στις επιλογές της Εθνικής Σερβίας και αποτελεί πρόκληση για τον ίδιο το ότι θα αγωνιστεί στην Ελλάδα. Τέλος, τον Λεονάρντο Νασιμέντο τον ξέρω εδώ και 6-7 χρόνια από όταν εργαζόμουν στην Τουρκία και τον έχω παρακολουθήσει αρκετά».

Για το ποιοι θα είναι στόχοι του ΠΑΟΚ για την ερχόμενη χρονιά: «Θέλω τόσο εγώ όσο και οι άνθρωποι στον ΠΑΟΚ θέλουν πάντα να κερδίζουν και να κατακτούν τρόπαια. Θα είναι ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα διότι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Μύλωνας και Φλοίσβος έχουν δημιουργήσει πολύ δυνατές ομάδες. Κάθε χρόνο το ελληνικό πρωτάθλημα δυναμώνει και ανεβαίνει επίπεδο. Παρ'ολα αυτά ο ΠΑΟΚ θα έχει μια πιο νεανική ομάδα την επόμενη σεζόν και θα διεκδικήσει τίτλους. Περιμένω από την ομάδα να δουλεύει σκληρά. Να υπάρχει κίνητρο στους νέους αθλητές και καλό κλίμα στα αποδυτήρια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.