Μιλενκόσκι: «Είμαι ικανοποιημένος με τις μεταγραφές, μεγάλη επιτυχία θα είναι το νταμπλ»

Metrosport Team19 Σεπτεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, και μίλησε για την προετοιμασία των «ασπρόμαυρων», τις μεταγραφές και το τουρνουά στο Νόβι Σαντ.

Για την κατάσταση που βρήκε την ομάδα: «Η προετοιμασία ξεκίνησε χωρίς εμένα, αλλά και χωρίς κάποιους παίκτες που έλειπαν με τις εθνικές τους ομάδες. Ακόμη δύο θα έρθουν στα μέσα Οκτώβρη γιατί είχαν υποχρεώσεις για το ολυμπιακό τουρνουά. Ξεκινήσαμε πριν 2-3 εβδομάδες, όλα είναι καλά και είμαι ικανοποιημένος με όσα είδα αυτή τη στιγμή. Νομίζω πως είμαστε σε καλό δρόμο για να φτιάξουμε μια καλή ομάδα.

Για το τουρνουά στο Νόβι Σαντ και τις μεταγραφές: «Το αποτέλεσμα στο τουρνουά δεν είναι σημαντικό, δεν είμαστε έτοιμοι όπως θα θέλαμε, αλλά θέλουμε να παίξουμε να πάρουμε ρυθμό. Κερδίσαμε πέρυσι και έτσι μας ζήτησαν από τη Βοϊβοντίνα να ξαναπάμε. Είμαι ικανοποιημένος με τις μεταγραφές που έχουμε κάνει, μένει να δούμε στην κατάσταση που θα έρθουν οι Ρουσό και Φαν Xάρντερεν αλλά το επίπεδό τους είναι πολύ υψηλό. Είναι ένα επίπεδο πιο πάνω ο Μπλάνκεναου, έμεινε και ο Φαν Ντεν Ντρις, ενώ αποκτήθηκαν και ο Παπαλεξίου και ο Λινάρδος, σίγουρα θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας».

Για τις προσδοκίες και τους στόχους για τη φετινή χρονιά: «Η περσινή χρονιά ήταν επιτυχημένη για τον ΠΑΟΚ, αλλά περιμένουμε κάτι περισσότερο φέτος. Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες, θα παλέψουμε για όλους τους εγχώριους τίτλους, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έχουν ενισχυθεί. Είμαστε ένα επίπεδο πάνω από πέρυσι, η κατάκτηση ενός νταμπλ θα είναι μια μεγάλη επιτυχία».

Για τη δεύτερη χρονιά του στον ΠΑΟΚ: «Με βάση τα χαρακτηριστικά των παικτών, θα επιδιώξουμε να βάλουμε κάποια στοιχεία στην ομάδα μας. Θέλουμε να παίξουμε γρήγορο βόλεϊ, να παλέψουμε για κάθε μπάλα, θέλω μαχητές στην ομάδα. Ελπίζω πως οι παίκτες μου θα δώσουν το καλύτερο δυνατό για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.