Μιλεκόνσκι: «Θέλουμε να τα πάρουμε όλα! - Θα έχω την κούπα σπίτι μου, για να μου γίνει συνήθεια»

Metrosport Team25 Ιανουαρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της αντρικής ομάδας βόλει του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, μιλώντας για την μεγάλη νίκη της ομάδας του στο τελικό του Super Cup κόντρα στον Ολυμπιακό και την κατάκτηση του τροπαίου! Μια κούπα που είχε την τύχη να πανηγυρίσει για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Δικέφαλος του Βορρά.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: Αρχικά, ερωτηθείς για το που βρίσκεται η Κούπα, αποκάλυψε πως: «Θα το έχει πάρει κάποιος από το παίκτες μάλλον, θα την έχει στο σπίτι του. Μόλις γυρίσω θα την πάρω και θα την έχω εγώ στο σπίτι μου για 2-3 μέρες, να μου γίνει συνήθεια».

Για το πως αισθάνεται μετά τη μεγάλη ιστορική κατάκτηση: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, για μένα ήταν το δεύτερο Κύπελλο που κατέκτησα εδώ στην Ελλάδα. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό ότι πήραμε την κούπα στην Αθήνα.

Ήταν δύσκολο και ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο. Κάναμε καλή προετοιμασία, είχαμε και δύο καινούριους παίκτες. Πολύ σημαντικό που αλλάξαμε και τον πασαδόρο και πήραμε τον βασικό πασαδόρο της Εθνικής. Αλλά και πολύ βασικό που ήρθε και ο Σαμοιλένκο και είμαστε πιο δυνατοί στο κέντρο».

Για το που αφιερώνει την Κούπα: «Στους παίκτες μου, έπαιξαν ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι. Ήταν πολύ δύσκολο ψυχολογικά αλλά εμείς ήμασταν έτοιμοι και πνευματικά δυνατοί».

Για το αν αυτή η κατάκτηση του δίνει ώθηση για τις υπόλοιπες διοργανώσεις της σεζόν: «Αυτό ήταν το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς, ήταν πολύ καλό που το πήραμε για να είμαστε πιο «ελεύθεροι» και να είμαστε πιο καλά ψυχολογικά και στις προπονήσεις. 

Μετά από αυτό το τρόπαιο πάμε και για το άλλο, και για το επόμενο. Έχουμε ακόμη 3! Δεν έχουμε πάρει και το Λιγκ Καπ, είναι και αυτό μια ευκαιρία. Εμείς θέλουμε να τα πάρουμε όλα, αλλά θέλει να κερδίζει και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός.  Πρέπει να παλέψουμε και η ομάδα να είναι έτοιμη!»

Τέλος, για το αν «ακολούθησε» την υπόλοιπη ομάδα στους πανηγυρισμούς σε βραδινό μαγαζί: «Όχι, ήρθα στα Σκόπια, είχα δουλειά στο Πανεπιστήμιο να τελειώσω και έπρεπε να έρθω εδώ. Θα γυρίσω αύριο, είναι καλά γιατί είμαστε κοντά, Σκόπια-Θεσσαλονίκη, μπορώ να έρχομαι όποτε θέλω».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.