Μίλαν: Οι ατάκες του Σίλβιο Μπερλουσκόνι που έγραψαν... ιστορία

Metrosport Team12 Ιουνίου 2023

Ο Σίλιο Μπερλουσκόνι έφυγε από την ζωή, όμως άφησε πίσω του σπουδαίο έργο. Τόσο στην πολιτική, όσο και στο ποδόσφαιρο με την ενασχόλησή του στην Μίλαν. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Μιλανέζικο σύλλογο κατάφερε να προσφέρει πολλά, από επιτυχίες μέχρι και… γέλια.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι ατάκες του, που πραγματικά θα μπορούσαν να γεμίσουν ένα ολόκληρο βιβλίο. Πάρτε μια γεύση...

-Πιστεύω ότι ο Ομπάμα και ο Ρώσος πρωθυπουργός θα τα πάνε πολύ καλά. Έτσι και αλλιώς είναι και οι δύο… μαυρισμένοι! – Όταν ερωτήθηκε το 2008 για τις σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ.

-Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θεωρούν το χιούμορ μου αρνητικό. Αν δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ, κακό του κεφαλιού τους! – όταν κλήθηκε να μιλήσει για όσους τον «κράζουν» για το χιουμοριστικό του στιλ.

-«Αν δεν ήμουν παντρεμένος θα σε παντρευόμουν εδώ και τώρα!» και «Μαζί σου θα πήγαινα παντού!» - Αυτή ήταν τα λόγια του προς διάσημη Ιταλίδα τηλεπερσόνα!

-Όλοι μιλούν για τη Μίλαν του Σάκι και όχι για τη Μίλαν του Μπερλουσκόνι. Λες και εγώ επί 18 χρόνια δεν αγοράζω παίκτες, δεν θέτω κανόνες… Λες και δεν υπάρχω! – Ζήλεψε ο Σίλβιο που δεν υπήρχε το όνομά του μπροστά στη μεγάλη Μίλαν του παρελθόντος.

-Ο Μουσολίνι ποτέ δεν σκότωσε κανέναν. Απλά έστελνε κόσμο σε αιώνιες διακοπές!

-Νιώθω πως μεγάλωσα! Σήμερα το πρωί κυνηγούσα τη γραμματέα μου για να το… κάνουμε πάνω στο τραπέζι και εκείνη μου απάντησε: «Μα κύριε Πρωθυπουργέ, το κάναμε δύο ώρες πριν!». Βλέπετε πόσο καλή είναι η μνήμη μου!

-Η Μίλαν; Είναι κάτι που αφορά την καρδιά μου. Είναι ακριβή αλλά το ίδιο δεν ισχύει και για κάθε γυναίκα στον κόσμο; - Η απάντησή του όταν έσωσε τη Μίλαν το 1986 από την πτώχευση.

-Δεν έχω και πολύ μαλλί γιατί έχω τεράστιο εγκέφαλο και τα μαλλιά δεν χωράνε πλέον!

-Ας μιλήσουμε για ποδόσφαιρο και γυναίκες; Γκέραρντ (Σρέντερ)γιατί δεν αρχίζεις εσύ! – ο πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας είχε παντρευτεί τέσσερις φορές!

-Όταν ρωτούνται οι γυναίκες αν θέλουν να κάνουν σεξ μαζί μου το 30% απαντάει «ναι», και το άλλο 70% λέει «Πάλι;»

-Θα χαρακτήριζα την Άνγκελα Μέρκελ ως αγ@#τη και ανοργασμική – η άποψή του για τη Γερμανίδα Καγκελάριο.

-Τι να πω για τον Σεφτσένκο; Έκανε αυτό ακριβώς που ήθελε η γυναίκα του. Ξέρετε πως είναι αυτά. Οι γυναίκες είναι σαν γκάνγκστερς για τους άντρες που δεν μπορούν να πουν «όχι» - μιλώντας για τη μεταγραφή του Ουκρανού επιθετικού στην Τσέλσι επειδή η γυναίκα του προτιμούσε το Λονδίνο από το Μιλάνο.

- Θα τρελαθώ με αυτή την γαμ@# δουλειά, παρατάω αυτή τη γαμ@#μένη χώρα που με έχει αρρωστήσει! – η απάντησή του στην αρνητική απήχηση που είχε στο κοινό της Ιταλίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.