Μικτές ΕΠΣΜ-Κρεμέζης: «Το τέλος μιας όμορφης συνεργασίας»

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2024

Η συνεργασία του Στέφανου Κρεμέζη με την ΕΠΣ Μακεδονίας ως προπονητής των μικτών μετά από έξι χρόνια ολοκληρώθηκε.
Ο ίδιος δεν παρέλειψε να ευχαρίστησε όσους ήταν κοντά του όλα αυτά τα χρόνια.
Συγκεκριμένα επισήμανε:
«Κάπου εδώ ήρθε το τέλος μια πολύ όμορφης και ευχάριστης συνεργασίας 6 ετών με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα αλλά και τους γονείς τους για τις «θυσίες» που χρειάστηκε να κάνουν ώστε να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της ομάδας. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας, τους συνεργάτες μου, τον κύριο Γιουρουκαλη πρώτα απ όλα που είναι εκεί και τρέχει την ομάδα όσο καλύτερα γίνεται, τους ανθρώπους στα γραφεία της ένωσης, τον κύριο ΜΙΛΤΟ ΑΓΑΘΟΠΟΥΛΟ, όπου ήταν εκεί όποτε τον χρειαζόμασταν και αγαπούσε τους πάντες, πρόθυμος πάντα να βοηθήσει, και φυσικά τον Κύριο Κλημη Γουναρη.
Ότι και να πω γι αυτόν τον άνθρωπο είναι λίγο. Τέλος είμαι ευγνώμων στον πρόεδρο της ένωσης κύριο Σαββα Δημητριαδη, για την ευκαιρία που μου έδωσε και την τιμή που μου έκανε στα 24 μου χρόνια να είμαι ο προπονητής της Μικτής Μακεδονίας. Ελπίζω να κατάφερα να στηρίξω την επιλογή του όσο καλύτερα μπόρεσα.
Για μένα πάντα θα αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου αυτή η περίοδος με πολύ όμορφες αναμνήσεις. Εις το επανιδείν»
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.