Μικρούτσικος: «Έκραξε» παρουσιαστές του OPEN επειδή χλεύασαν τον Γκλέτσο

Metrosport Team25 Σεπτεμβρίου 2024

Την υποψηφιότητα του Απόστολου Γκλέτσου στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασαν στο «Buongiorno», με αφορμή την απάντησή του στην εκπομπή του Mega, έπειτα από κάποιες δηλώσεις που έκανε γι' αυτόν ο Αλέξης Κούγιας.

 Τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρήκε την ευκαιρία και αναφέρθηκε στην εκπομπή «ΏΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ» του Open επειδή όπως είπε, οι δύο παρουσιαστές, Παναγιώτης Στάθης και Γιάννης Κολοκυθάς μίλησαν κοροϊδευτικά για την υποψηφιότητα του Απόστολου Γκλέτσου.

 Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μάλιστα, τόνισε ότι δεν είδε να χλευάζουν με αυτό τον τρόπο συναδέλφους τους, αναφέροντας τον Άρη Πορτοσάλτε για τις τοποθετήσεις του.

«Άλλο να έχεις άποψη για τον προεδρικό θώκο ότι δεν κάνει ο Απόστολος -ο οποίος είναι μαχητής, το απέδειξε από τη δημαρχεία του- κι άλλο να τον κοροϊδεύεις. Και θέλω να πω ότι σήμερα, μια εκπομπή που αγαπάω στο OPEN, με τον Παναγιώτη Στάθη και τον Γιάννη Κολοκυθά, όταν αναφέρθηκαν στον Απόστολο, γελούσαν υποτιμητικά. Το θεωρώ ανεπίτρεπτο», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Και θέλω να του πω το εξής, επειδή είναι έγκριτοι και κάνουν και πάρα πολύ ωραία δουλειά. Το να διαφωνούν με αυτή την υποψηφιότητα είναι δικαίωμά τους και μεταξύ μας, θα συμφωνήσω κι εγώ. Όμως δεν σας είδα να χλευάζετε συναδέλφους σας που έχουν κάνει τέρατα. Μιλάω για συγκεκριμένους δημοσιογράφους, οι οποίοι είχαν βγει και μας έλεγαν ''ναι δράμα τα Τέμπη, αλλά ευτυχώς θα φτιάξουν οι δρόμοι'', ξέρετε σε ποιον αναφέρομαι και να πω το όνομά του», πρόσθεσε, ζητώντας από τους συνεργάτες του να του θυμίσουν το όνομα του δημοσιογράφου (Άρη Πορτοσάλτε) στον οποίον αναφερόταν.

«Όταν αυτός ο άνθρωπος έχει πει απίστευτα πράγματα, είναι και ο θιασώτης ότι να τρώμε μια φέτα καρπούζι, δηλαδή είναι ένας απολογητής όποιας πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας και κάθονται αυτά τα παιδιά και τον αντιμετωπίζουν... τον Πορτοσάλτε ως συνάδελφο αξιοσέβαστο με άλλη άποψη, δεν μπορείς τον Απόστολο να μου τον βγάζεις και να μου τον διαγράφεις μέσα από μια σκωπτική διαδικασία και να προσπαθείς να τον ξεφτιλίσεις», συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.