Μικρά νέα ομάδων της ΕΠΣΜ (15/10)

Χρήστος Λιάπης15 Οκτωβρίου 2024


Ο Αετός Βασιλικών εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του στον κ.Σπύρο Κουτσμανή για την παραχώρηση οικοπέδου ιδιοκτησίας του, το οποίο γειτονεύει με τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αετού, ως χρήση πάρκινγκ, μιας και το ήδη υπάρχον του γηπέδου λόγω επισκεψιμότητας δεν αρκούσε.

Τον εξωραϊσμό του χώρου υποστήριξε ο κ. Νίκος Φουρκιώτης μεταφέροντας και προσφέροντας αφιλοκερδώς το απαιτούμενο χωματουργικό υλικό και τον ευχαριστούμε από καρδιάς αναφέρουν οι ιθύνοντες του Αετού και προσθέτουν: Τη διαμόρφωση του χώρου καθώς και τον επαρκή φωτισμό αυτού , επιμελήθηκε ο Αντιδήμαρχος Συντήρησης και Αυτεπιστασίας κ. Βασίλης Μουστάκας και έχει τις ευχαριστίες μας


Ακρίτες Συκεών

Νίκη με ανατροπή και 7 στα 7 για τους Ακρίτες Συκεών. «Η ψυχή των Ακριτών. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για την στήριξη του» αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου

Α κατηγορία

Αναγέννηση Επανομής

«Την Τετάρτη, στις 16:30, σας περιμένουμε στο γήπεδο της Επανομής για έναν αγώνα γεμάτο πάθος και ένταση. Ελάτε να γίνουμε μια φωνή, μια δύναμη για την ομάδα μας, και να σπρώξουμε τους παίκτες μας στη νίκη» αναφέρουν οι ιθύνοντες της Αναγέννησης και προσθέτουν: «Η παρουσία σας κάνει τη διαφορά! Μαζί, γινόμαστε πιο δυνατοί».

«Στις 13 Οκτωβρίου συμπληρώθηκαν δύο χρόνια, που αποχαιρετήσαμε τον κορυφαίο των κορυφαίων, τον πρώτο σκόρερ του Π.Α.Ο.Κ. όλων των εποχών, τον μοναδικό “ΚΑΙΣΑΡΑ”, τον ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΡΑΦΗ αναφέρουν οι ιθύνοντες της Επανομής και προσθέτουν: Είμαστε περήφανοι που ο Σταύρος Σαράφης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από την Αναγέννηση Επανομής, κάνοντάς μας όλους υπερήφανους με τη σπουδαία του πορεία.

Σήμερα, η ιστορία του συνεχίζεται μέσα από τον εγγονό του, Σταύρο Σαράφη, κρατώντας ζωντανή τη μνήμη και το πάθος του για το άθλημα».


Φοίνικας Πολίχνης


Η ομάδα του Φοίνικα Πολίχνης πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιώργου Ματακίδη, ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ έπειτα από πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ Σταυρού. «Συγχαρητήρια στα παιδιά μας για την σημερινή τους προσπάθεια. Συνεχίζουμε όλοι μαζί δίπλα στον Φοίνικα μας» αναφέρουν οι ιθύνοντες του Φοίνικα

Κεραυνός Κολχικού

Ισόπαλο με 0-0 έληξε το παιχνίδι του Κεραυνού Κολχικού με τον Φοίνικα Τούμπας.

Ο Κεραυνός διαμαρτυρήθηκε για ένα πέναλτι ενώ είχε και ένα δοκάρι. Ακόμη αναφέρει: «Πολύ καλοί οι παίκτες του Κεραυνού αγωνίστηκαν όλοι με πάθος.
 Ο Κεραυνός Κολχικού καταδικάζει την απροκάλυπτη βία από όπου κι αν προέρχεται και στόχος μας είναι να δίνουμε το καλό παράδειγμα. Ευχαριστούμε τον Γιώργο Τσούλια για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα και τον ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι κάνει. Συνεχίζουμε δυνατά με πάθος και δύναμη στο παιχνίδι με τον Κεραυνό Αγίου Παύλου».


Νίκη Μεσημερίου

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η Νίκη Μεσημερίου καθώς έχασε από το Πανόραμα με 3-4. Στο 75΄ο Μαλαμής απέκρουσε πέναλτι. «Συγχαρητήρια στο Πανόραμα για τη νίκη του και καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Επόμενο παιχνίδι την Τετάρτη στις 16:30 στο γήπεδο του Θερμαϊκού απέναντι στην ομάδα των ΜΠΑΜ» αναφέρουν οι ιθύνοντες του Μεσημερίου

Αναγέννηση Ρυσίου

Επιστροφή στις νίκες για την Αναγέννηση Ρυσίου σ' ένα παιχνίδι στο οποίο αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Παυλίδης Στέλιος ξεκινώντας στην αρχική εντεκάδα, καθώς επίσης και ο Μπράτσια Διονύσης, ο οποίος πέρασε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Αμφότεροι γεννημένοι το 2008

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δάφνη Ακροποτάμου

Ήττα στο τοπικό ντέρμπι με τον Μακεδονικό Γέφυρας με σκορ 1-0.

«Η ομάδα μας δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο και από μια αδράνεια στο 44' πήγε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο παρότι έπαιζε με 10 παίκτες μετά από αποβολή του Ισαακίδη, ήταν καλύτερη και άδικα ήρθε η ήττα. Η Δάφνη Ακροποτάμου συνεχίζει και περιμένει την επόμενη Κυριακή στην έδρα της τον Εθνικό Μετεώρων στις 16:30» αναφέρουν οι ιθύνοντες της Δάφνης.

ΑΕ Ν ΚΡΗΝΗΣ

Έκανε το τρία στα τρία η Α.Ε.Ν. Κρήνης καθώς με γκολ του Τσιαλάστρα νίκησε τον Μέντεκα Καλαμαριάς με 1-0

Καλή συνέχεια με υγεία στην ομάδα του Μέντεκα Καλαμαριάς και περαστικά στον τερματοφύλακα της ομάδας αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου

Μέντεκας Καλαμαριάς

Το παιχνίδι με την ΑΕ Κρήνης σημαδεύτηκε από τους τραυματισμούς του τερματοφύλακα του Μέντεκα Τακούδη (θλάση) και του Χαμουρατίδη (έσπασε το δάχτυλο του), στους οποίους ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και καλή ανάρρωση αναφέρουν οι ιθύνοντες του Μέντεκα και προσθέτουν: Η ομάδα μας πλήρωσε ένα ατομικό λάθος με αποτέλεσμα να φύγει με άδεια χέρια, σε ένα παιχνίδι που σίγουρα άξιζε τον βαθμό ή τους βαθμούς.

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαραθώνας Καλαμαριάς Β

Την ήττα γνώρισε ο Μαραθώνας Καλαμαριάς Β από τους Αετούς με 1-2. Οι ιθύνοντες της ομάδας επισήμαναν: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε ανδρική κατηγορία και έδωσαν κατάθεση ψυχής. Παρά τις πολλές απουσίες (φροντιστήρια κλπ), η ομάδα αντιμετώπισε τους Αετούς και ηττήθηκε με 1-2. Η εικόνα δείχνει ότι ο Μαραθώνας σε λίγα χρόνια θα αγωνίζεται εξ ολοκλήρου με παιδιά από τα σπλάχνα του. Συνεχίζουμε πιο γερά από ποτέ»

Ακαδημία

ΑΕ Φιλύρου Κ15

Με το δεξί ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της στο Πρωτάθλημα Υποδομών η Κ15 της ΑΕ Φιλύρου, καθώς επικράτησε 4-2 της Νίκης Ευκαρπίας (1) στο γήπεδο του Φιλύρου.

Πλέον, στρέφει την προσοχή της στο επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕ Ρετζικίου εκτός έδρας. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Κουκούτσης, ο οποίος σκόραρε δις, ενώ τα άλλα τέρματα πέτυχαν οι Σταθόπουλος και Πεποκιάν.

Η σύνθεση της ΑΕ Φιλύρου: Μπέζας, Ζλάτος, Καζαμπάκας, Παπανικολάου, Σπυριάδης, Α. Πνευματικάκης, Νικολαΐδης, Σταθόπουλος, Κουκούτσης, Πεποκιάν και Ιντζεόγλου.

Έπαιξαν και οι: Δημητριάδης, Καρτσακλής, Ελευθεριάδης, Παλάσκας, Φλώρος, Καρίκι και Νούτσιας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.