Νέστος: Μεταγραφή, ΠΑΟΚ Κρηστώνης: Οικογενειακό κλίμα, Απόλλων Κρ. Βρύσης: Στη μικτή παίκτες του

Χρήστος Λιάπης18 Οκτωβρίου 2024


Στην απόκτηση του Γάλλου μπακ Ντοριάν Αρνίς προέβη ο Νέστος Χρυσούπολης ενισχύοντας και άλλο το ρόστερ του ενόψει της συνέχειας της Γ Εθνικής. Προηγούμενα έπαιζε στον Ορέστη Ορεστιάδας. 

«Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει όλο επιτυχίες με την Νεστάρα μας» αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου

Πέντε παίκτες της Κρ. Βρύσης στην μικτή Κ16 της ΕΠΣ Πέλλας

Την Μικτή της ΕΠΣ Πέλλας Κ16 (γεννηθέντες 2009 - 2010) συμπεριλαμβάνονται 5 παίκτες που προέρχονται από την ΑΚΑΔΗΜΙΑ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και ολ΄ αυτά τα χρόνια αγωνιζόταν στα ηλικιακά της τμήματα, ενώ φέτος θ΄ αγωνίζονται με τα χρώματα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Β στην Β΄ κατηγορία της Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ.

Πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας μας τόσα πολλά παιδιά συμμετέχουν στην ΜΙΚΤΗ ΠΕΛΛΑΣ, συμμετοχή στην οποία αποτελεί μεγάλη τιμή, εκπροσωπώντας όλο το νομό μας στα αντίστοιχα εθνικά πρωταθλήματα !

Τα παιδιά που κλήθηκαν να συμμετέχουν στις προπονήσεις της ΜΙΚΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ από δω και πέρα είναι οι: Αμιτζόγλου Μ. Γεώργιος, Λάζαρος Μαυρίδης, Χρ. Μποζίνης, Ι. Χατζημιχαηλίδης και ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα ΚΑΛΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ο οποίος θ΄ αγωνιστεί φέτος στον γειτονικό ΗΡΑΚΛΗ ΑΓ. ΛΟΥΚΑ.

Το Δ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝΑ τους συγχαίρει και τους εύχεται καλή επιτυχία στην νέα τους ποδοσφαιρική πρόκληση, όπως και όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στα ηλικιακά τμήματα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ.

«Είμαστε σίγουρα ότι μία ημέρα θα τους βλέπουμε να αγωνίζονται και στην ανδρική ομάδα που τόσο πολύ περήφανους μας κάνει κάθε φορά που αγωνίζεται, ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ» αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου

ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Οικογενειακό κλίμα στον  ΠΑΟΚ Κρηστώνης  με στόχο την ψυχική ενδυνάμωση της ομάδας για την δύσκολη συνέχεια που έπεται. Ευχαριστούμε πολύ την Ελένη Τσαρίδου για την μουσική συντροφιά που μας παρείχε αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου.


ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ

Στη μάχη του παιδικού πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ρίχνονται οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Άρη Αβάτου που το Σάββατο θα αγωνιστούν σε δυο ηλικιακές κατηγορίες. Το τμήμα Κ14 θα αγωνιστεί απέναντι στην Αναγέννηση Θαλασσιάς ενώ το Κ10 απέναντι στον Εχίνο Σπορ.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.