Μικρά, μικρά από τη Γ' Εθνική και βαθμολογίες

Χρήστος Λιάπης24 Οκτωβρίου 2024


Το Σάββατο θα γίνουν όλα τα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής τόσο του πρώτου όσο και του δεύτερου ομίλου.

Ο Αρης Αβατου υποδέχεται το Σάββατο τον ΠΑΟΠ Ν. Αμισού και οι ιθύνοντες της ομάδας αναφέρουν: «Αγαπητοί φίλαθλοι, το παιχνίδι μας είναι το Σάββατο. Μην ξεχάσετε να μας στηρίξετε το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 16:00 στο γήπεδο της Φελώνης. Η ομάδα μας σας χρειάζεται δίπλα της για την επιστροφή στις νίκες»

Στόχος η σύνδεση της Ακαδημίας με την Α΄ ομάδα του Πανθρακικού

Ο Κώστας Νικολαϊδης, τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του Πανθρακικού, έχει αναλάβει την ευθύνη της λειτουργίας του αναπτυξιακού τμήματος του συλλόγου αλλά επιπλέον έχει ως όραμα τη σύνδεση της Ακαδημίας με την Α΄ ομάδα.

Για τον λόγο αυτόν βρίσκεται συνεχώς σε επικοινωνία και επαφή με το τεχνικό επιτελείο του Ανδρικού τμήματος ενώ παράλληλα παρακολουθεί δια ζώσης την παρουσία και εξέλιξη των ποδοσφαιριστών, κάθε φορά που αγωνίζονται από την Β΄ ομάδα στην πρώτη.

Επιπλέον πραγματοποιούνται συνεχώς συναντήσεις ανάμεσα στους προπονητές της Ακαδημίας μας ώστε να παρατηρείται η εξέλιξη όλων των ηλικιακών τμημάτων και να εντοπίζονται αδυναμίες για να διορθωθούν άμεσα


Απόλλων Κρύας Βρύσης

Το Σάββατο στις 4μμ ο Απόλλων επιστρέφει στην έδρα του όπου θα υποδεχτεί τον Κιλκισιακό. Η διεκδίκηση της νίκης είναι μονόδρομος για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ

«Η παρουσία των φιλάθλων ξέρουμε ότι θα είναι πολύ μεγάλη όπως ήταν πολύ σημαντική σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια μέχρι σήμερα.

Όλοι μαζί σε μια ακόμη ποδοσφαιρική γιορτή όπως είναι κάθε παιχνίδι της ομάδας μας. Πάμε Απολλωνάρα αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου

Ποσειδώνας Μηχανιώνας

«Αφήνουμε πίσω το παιχνίδι με την Καλαμαριά και σηκώνουμε μανίκια για την ιδιαίτερα απαιτητική αναμέτρηση με τον Ηρακλή Αμμουδιάς, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 16:00» επισημαίνουν οι ιθύνοντες του Ποσειδώνα.

ΠΟ Μουδανιών

Η ομάδα του ΠΟ Μουδανιών το Σάββατο 26 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ εθνικής την ιστορική ομάδα του Πανθρακικού με σκοπό την πρώτη της νίκη.

1oς όμιλος

2ος όμιλος

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.