Μικρά, μικρά από ομάδες της ΕΠΣΜ

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2024

Πρωτιά για τον Εθνικό Πυλαίας στον τρίτο όμιλο της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΜ.

 Οι ιθύνοντες της ομάδας ανέφεραν: «Η ομάδα μας παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, βγήκε νικήτρια με σκορ 2-0, στον αγώνα με την Αναγέννηση Ρυσίου. Σκαρφάλωσε έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας και ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα της με τον Αχιλλέα Περαίας. Συγχαρητήρια σε όλους. Συνεχίζουμε δυνατά».

Νίκη Μεσημερίου

«Η ομάδα μας δεν τα κατάφερε και έχασε για την 5η αγωνιστική από την ομάδα των ΜΠΑΜ F.C. με 2-0. Παρότι χάσαμε αρκετές ευκαιρίες, ένα πέναλτι στο 43' και μια αντεπίθεση στο 83' αρκούσαν για να πάρουν οι γηπεδούχοι τη νίκη. Επόμενο παιχνίδι την Κυριακή στις 11:30 απέναντι στην Αναγέννηση Νέου Ρυσίου στο γήπεδο μας» επισημαίνουν οι ιθύνοντες του Μεσημερίου

Κεραυνός Κολχικού

Υπηρεσιακός προπονητής ανέλαβε ο Νίκος Σολομωνίδης. «Ενα παιδί που αγαπάει την ομάδα περισσότερο από όλους μας. Καλή Επιτυχία Νίκο» επισήμαναν οι ιθύνοντες του Κεραυνού.

Α1 κατηγορία

Παύλος Μελάς

«Την Κυριακή ταξιδεύουμε στον Σοχό σε ένα κομβικό αγώνα ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την ομάδα μας. Όλοι μαζί να στηρίξουμε την ομάδα μας για να φύγουμε νικητές» επισημαίνουν οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Ο πρόεδρος του Παύλου Μελά Τσαρδακλής Γεώργιος και το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Ξενιτίδη για την απώλεια του. Ο εκλιπών διετέλεσε προπονητής του ΑΟ ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ κατά τα έτη 1979 -1980. Ήταν ο προπονητής μας στο μπαράζ ανόδου για την Β' Εθνική.

Β κατηγορία

Μακεδονικός Γέφυρας

Το Σάββατο ο Μακεδονικός Γέφυρας υποδέχεται τον ΑΟ Μεσήμβριας

«Όλοι μαζί δίπλα στην ομάδα του χωριού μας ώστε να τη βοηθήσουμε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί» αναφέρουν οι ιθύνοντες του Μακεδονικού.

Μ. Αλέξανδρος Καλοχωρίου

«Οι κάρτες διαρκείας του συλλόγου μας είναι έτοιμες. Γίνε μέλος και με την κάρτα των 20€ έχεις δωρεάν είσοδο στους εντός έδρας αγώνες και δωρεάν μεταφορά με το πούλμαν της αποστολής στους εκτός έδρας, Προμηθεύσου την κάρτα και σκάναρε για να δεις τα προνόμιά σου. Η στήριξή σας, η δύναμή μας» τονίζουν οι ιθύνοντες του Μέγα

Ακαδημία Εσπερου Τερψιθέας

Η ακαδημία ξεκίνησε ένα πολύ όμορφο και εποικοδομητικό ταξίδι με 21 παιδιά στο Αμβούργο της Γερμανίας για 6 μέρες

«Σε αυτό το ταξίδι θα ισχυροποιήσουν τους στενούς δεσμούς με τους φίλους μας τους Γερμανούς και θα δούμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα» τονίζουν οι ιθύνοντες του Εσπερου

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.