Mικαέλα ντε Πρινς: Νεκρή η μητέρα της μπαλαρίνας που πέθανε αιφνιδιαστικά!

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2024

Ακόμη μια τραγωδία βιώνει η οικογένεια της Mικαέλα ντε Πρινς, της 29χρονης μπαλαρίνας που έφυγε πριν από λίγες ημέρες αιφνιδιαστικά από τη ζωή, αφού η μητέρα της εκλιπούσας πέθανε.

Όπως έγινε γνωστό, η Eλέιν Ντε Πρινς άφησε την τελευταία της πνοή στις 11 Σεπτεμβρίου, λίγο μετά τον θάνατο της θετής κόρης της, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για μια χειρουργική επέμβαση.

«Οι τελευταίες μέρες ήταν ακόμη πιο δύσκολες από ό,τι αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι, επειδή η οικογένεια αντιμετώπιζε επίσης το θάνατο της θετής μητέρας της Mικαέλα, Eλέιν ντε Πρινς.

Η Eλέιν πέθανε κατά τη διάρκεια μιας διαδικασίας ρουτίνας στο πλαίσιο προετοιμασίας για μια χειρουργική επέμβαση. Δεν γνώριζε για τον θάνατο της Mικαέλα τη στιγμή της επέμβασης.

Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, οι δύο θάνατοι ήταν εντελώς άσχετοι. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορούμε να κατανοήσουμε το παράλογο είναι ότι η Ελέιν, που είχε ήδη χάσει τρία παιδιά πριν από πολλά χρόνια, γλίτωσε με τη χάρη του Θεού τον πόνο της απώλειας ενός τέταρτου παιδιού», σημείωσε η εκπρόσωπος της οικογένειας, Τζέσικα Βολίνσκι. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.