Μιγκέλ Βίτορ: «Φαβορί ο ΠΑΟΚ με την Μπεϊτάρ, αλλά...»

Metrosport Team24 Ιουνίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Μιγκέλ Βίτορ, άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν της Χάποελ Μπερ Σεβά, και μίλησε για τη διαστάυρωση του ΠΑΟΚ με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Αρχικά ο Μιγκέλ Βίτορ αναφέρθηκε στην παρουσία του στο Ισραήλ: «Μπαίνω στην όγδοη σεζόν μου στην Χάποελ Μπερ Σεβά. Περνάω καλά στο Ισραήλ, πάμε πολύ καλά έχω πάρει τίτλους έχουμε κάνει καλά πράγματα στην Ευρώπη. Το Ισραήλ είναι το δεύτερο σπίτι μου, έχω πάρει το διαβατήριο, έπαιξα στην εθνική ομάδα και νιώθω την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου».

Για τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με την Μπεϊτάρ: «Ξεκάθαρα ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί αλλά πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός. Η Μπειτάρ είναι μια καλή ομάδα με έναν σπουδαίο προπονητή, τον Γιόσι Αμπουκάσις. Τον είχα προπονητή, ξέρει να προετοιμάζει σωστά τα παιχνίδια και να διαβάζει τις αδυναμίες του αντιπάλου. Είναι ομάδα με αδυναμίες. Έχασαν παίκτες στην άμυνα, μένει να δούμε πόσους παίκτες θα υπογράψουν πριν τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και να δούμε ποια εικόνα θα παρουσιάσει».

Ποιους παίκτες της Μπεϊτάρ ξεχωρίζει: «Οι τρεις πιο επικίνδυνοι είναι οι τρεις της επίθεσης, ο Σούα, ο Ασπρίγια και ο Νικολαέσκου. Έχουν συνδυασμό σκέψης, παράγουν ευκαιρίες και σκοράρουν. Είναι επικίνδυνοι στη μετάβαση, μπορεί να εκμεταλλευτούν τους χώρους που θα δώσει ο ΠΑΟΚ. Θα πρέπει να δείξει μεγάλη υπευθυνότητα η αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ για να τους αντιμετωπίσει».

Για τον ΠΑΟΚ: «Παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ, έχω δέσιμο με την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ μου φέρθηκε ωραία και στην οικογένεια μου, κατάφερε να πάρει τίτλους. Τα 1-2 τελευταία χρόνια δεν είχε τόσο καλές επιδόσεις αλλά δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κι άλλες μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα».

Για τους Πορτογάλους παίκτες στον ΠΑΟΚ: «Έχουν περάσει κάμποσοι καλοί Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές από τον ΠΑΟΚ. Πρόσφατα μίλησα με τον Ολιβέιρα και μου είπε πόσο χαρούμενος ήταν με το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ. Ο Ντάντας είναι πολύ καλός παίκτης, ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ κάνει προσπάθεια να τον κρατήσει, είναι νεαρός και έχει πολύ καλό μέλλον μπροστά του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.