Μηχανοκίνητος αθλητισμός: Βάζει τα γιορτινά της η Αργυρούπολη Κιλκίς (pic)

Χρήστος Νάσκας12 Ιουνίου 2024

Γράφει ο Χρήστος Νάσκας

Την ευκαιρία να απολαύσουν αγώνες αυτοκινήτων στο χώμα θα έχουν οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού αφού 22 και 23 Ιουνίου θα διεξαχθεί το «ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ KILKIS RALLY CROSS» στην Αργυρούπολη Κιλκίς.

Οικοδεσπότης ο ΧΩΜΑ (Χωμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός Κιλκίς) του αγώνα με συνδιοργανωτή τον Δήμο Κιλκίς και την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας και τη στήριξη της εταιρίας Κουκάκη.

Ο κύριος Τάσος Αβραμίδης, πρόεδρος του ΧΩΜΑ, σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε με αφορμή τον αγώνα «ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ KILKIS RALLY CROSS» τόνισε πως είναι ο τρίτος αγώνας που γίνεται στην Αργυρούπολη Κιλκίς λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε περήφανοι που θα κάνουμε αυτόν τον αγώνα. Θέλουμε να αφήσει μόνο χαμόγελα και ικανοποίηση η διεξαγωγή του», ενώ ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κιλκίς αλλά και την εταιρία Κουκάκη για τη στήριξη.


«Από μια πινέζα στον χάρτη, έγινε πλέον προορισμός το Κιλκίς»

Εκ μέρους του ΧΩΜΑ μίλησε και ο κύριος Χρήστος Μαχαίρας που αρχικά έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, στην ίδρυση του συλλόγου και στις προσπάθειες που καταβλήθηκαν, είπε στη συνέχεια: «Από μια πινέζα στον χάρτη το Κιλκίς έγινε πλέον προορισμός για τους ανθρώπους του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Θέλουμε να είναι στο καλεντάρι των αγώνων και σίγουρα χρειαζόμαστε βοήθεια για να το καταφέρουμε».

Στο πάνελ των ομιλητών ήταν και ο Μιχάλης Στάθης, 16 ετών οδηγός, που θα πάρει μέρος στον αγώνα, που γίνεται στο πλαίσιο του πανελληνίου πρωταθλήματος στην Αργυρούπολη Κιλκίς 22 και 23 Ιουνίου. Χαρακτήρισε ως μια από τις καλύτερες πίστες στην Ελλάδα αυτή του Κιλκίς ενώ δήλωσε χαρούμενος που θα είναι ένας από τους συμμετέχοντες στον αγώνα.

Από την πλευρά του, ο κύριος Γιάννης Χατζηαναστασίου, εκπρόσωπος της ΟΑΜΕ εξέφρασε τη βεβαιότητα για την ασφάλεια αλλά και την ετοιμότητα της πίστας ενώ εξήρε και τις προσπάθειες που έχουν κάνει τα μέλη του ΧΩΜΑ προκειμένου οδηγοί και θεατές να απολαύσουν το θέαμα.

Παρούσα στη συνέντευξη Τύπου ήταν και η κυρία Βάνα Πετρουλάκη, υπεύθυνη marketing και εκπρόσωπος της εταιρίας Κουκάκη. Αρχικά εξέφρασε τη χαρά της εταιρίας που χορηγεί τον αγώνα ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά: «Η ευγενής άμιλλα και η ομαδικότητα είναι από τις αξίες που έχει η Φάρμα Κουκάκη, όπως και η στήριξη της τοπικής κοινωνίας. Στήριξη υλικοτεχνική και οικονομική του τόπου και θέλουμε αυτοί οι αγώνες να αποτελέσουν το έναυσμα να ασχοληθούν οι νέοι με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό», ενώ υπενθύμισε και το δέσιμο του κυρίου Κουκάκη με τον αγώνα ράλι Κιλκίς-Σκρα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.