Μιχάλης Ρακιντζής: «Ο Πουφ, η Μενεγάκη και το... είσαι σαν κουνέλι»

Metrosport Team24 Οκτωβρίου 2024

Ο Μιχάλης Ρακιντζής μίλησε για τις μεγάλες επιτυχίες του που έγραψαν ιστορία. Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως το «μωρό μου φάλτσο» ήταν η πρώτη του δισκογραφική δουλειά: 

«Ο δίσκος δεν είχε όνομα, είχε ένα κοτόπουλο με ακουστικά και βγήκε δοκιμαστικά. Αγόρασα τον Πουφ μια μέρα πριν πάμε στην Κρήτη για τα γυρίσματα. Τον Πουφ το έχω ακόμα σε μια βιτρίνα στο σπίτι μου, είναι ακμαίος όπως ήταν».

Όπως τόνισε το «δικός σου για πάντα» είναι ένα τραγούδι που ξεχώρισε και ακούγεται μέχρι σήμερα: «Όταν βγήκε, ίσως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να ξεπεταχτεί. Δε μπορείς να προδιαγράψεις την πορεία ενός τραγουδιού. Έχει επιλεγεί ένα κομμάτι που έχει περάσει απαρατήρητο και μετά από καιρό έχει γίνει μεγάλη επιτυχία».

Σημείωσε πως το «Προκαλείς» για την εποχή του έκανε μεγάλη εντύπωση: «Συμμετείχε η Ελένη Μενεγάκη που ομόρφυνε το βίντεο κλιπ. Στα βίντεο κλιπς δε μπορώ να φοράω πράγματα που δε θα έβαζα ποτέ στην κανονική μου ζωή, αλλά είχε ένα κόνσεπτ μιας άλλης εποχής και υπέκυψα».

Ο αγαπημένος τραγουδιστής λέει πως ήταν λίγο ρίσκο να πεις εκείνη την εποχή ένα τραγούδι που λέει «είσαι σαν κουνέλι». «Σήμερα βέβαια λέγονται τα τέρατα. Σε ένα κλαμπ που είχε πρωτοπαίξει το «είσαι σαν κουνέλι», κοίταζαν ο ένας τον άλλον και δεν ήξεραν αν είχαν ακούσει καλά. 

Στο «αν μ’ αγαπάς» ήμουν άυπνος, πήγαμε πολύ πρωί να πετάξω με το ελικόπτερο και νύσταζα πάρα πολύ. Έχω σταματήσει το γύρισμα και δε το έχω κάνει καθόλου γιατί ο σκηνοθέτης με είχε φανταστεί διαφορετικά. Κάποια στιγμή αποφάσισα να κάνω μόνος μου τα βίντεο έτσι ώστε αν είναι να βρίζω κάποιον να βρίζω τον εαυτό μου», είπε ο Μιχάλης Ρακιντζής.

Αναφερόμενος στην Eurovision, είπε: «Ήταν μια βραδιά σαν τις εκατοντάδες βραδιές που έχουμε κάνει διάφορες συναυλίες και live. Στο βίντεο κλιπ φάγαμε πολύ κρύο. Στο βίντεο κλιπ «το κορίτσι μου» ίσως ήμουν πιο ικανοποιημένος από κάθε άλλη φορά όταν είδα το αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.