Μιχάλης Κατσούρης: Αποκαλύφθηκε το μνημείο στο μνημόσυνό του με μήνυμα Ηλιόπουλου

Metrosport Team03 Αυγούστου 2024

Αποκαλύφθηκε το μνημείο στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσούρης στο μνημόσυνο του αδικοχαμένου οπαδού της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Μάριος Ηλιόπουλος τον χαρακτήρισε σύμβολο για την ΑΕΚ τονίζοντας πως μένει «αθάνατος» για όλους στην Ένωση.

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε το μνημόσυνο του Μιχάλη Κατσούρη το πρωί του Σαββάτου (3/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πριν από έναν χρόνο Κροάτες χούλιγκαν και Έλληνες συνεργοί τους δολοφόνησαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ τον Μιχάλη Κατσούρη και στο σημείο της δολοφονίας αποκαλύφτηκε το μνημείο του.

Το μνημόσυνο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας και ακολούθησαν και τα αποκαλυπτήρια του μνημείου που βρίσκεται στην αρχή της πεζογέφυρας, στην οποία δόθηκε το όνομα του Μιχάλη Κατσούρη. Ανάμεσα στους εκατοντάδες φίλους της ΑΕΚ, βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Μάριος Ηλιόπουλος, που κατέθεσε και στεφάνι αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Ο Μιχάλης είναι σύμβολο για εμάς, για την ΑΕΚ. Δολοφονήθηκε κάτω από άνανδρες συνθήκες έξω από το Ναό μας. Αθάνατος!».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ σε ανάρτησή της σημείωσε:

«Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε σήμερα (3/8) στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στην Νέα Φιλαδέλφεια, το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από την τραγική απώλεια του Μιχάλη Κατσούρη.

Αμέσως μετά έγιναν και τα αποκαλυπτήρια της προτομής του, στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή, ακριβως έξω από τον Ιερό Ναό.

Το παρών εκτός της οικογένειας, έδωσε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ κ.Μάριος Ηλιόπουλος, που μίλησε για τον Μιχάλη και απότισε φόρο τιμής στην μνήμη του, καθώς και πλήθος ανώνυμων ΑΕΚτζήδων.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον γλύπτη κ. Δημοσθένη Τζανάκο και τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας για την πολύτιμη συνεισφορά τους».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.