Μιχαηλίδης: «Εμπιστοσύνη στην ομάδα και στις ακαδημίες της»

Metrosport Team30 Δεκεμβρίου 2022

Η Νίκη Μεσημερίου για έκτη συνεχόμενη χρονιά έχει στην τεχνική της ηγεσία τον Τάσο Μιχαηλίδη. Τη φετινή περίοδο η ομάδα του Μεσημερίου βρίσκεται στην 5η θέση του 5ου ομίλου της Α’ κατηγορίας με 12 βαθμούς, στο -10 από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Κάτω Σχολαρίου. Ο προπονητής του συλλόγου, Τάσος Μιχαηλίδης έκανε ένα μίνι απολογισμό για την φετινή χρονιά, ενώ μίλησε για τους στόχους της ομάδας του αλλά και τα Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

 Αναλυτικά, όσα είπε στον Παύλο Κερασιώτη: 

Περιμένατε περισσότερα στο φετινό Πρωτάθλημα; 

«Η φετινή χρονιά μέχρι στιγμής δεν είναι ικανοποιητική καθώς ακόμη δεν μπορέσαμε να βρούμε ρυθμό στο παιχνίδι μας και με συνδυασμό κάποιους σημαντικούς τραυματισμούς. Ολο αυτό μας εμποδίζει στο να έχουμε μια σταθερή εικόνα στο παιχνίδι μας. Σίγουρα η βαθμολογία που βρισκόμαστε δεν μας ικανοποιεί αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και ελπίζουμε να ανακάμψουμε γρήγορα στον υπόλοιπο του Πρωταθλήματος». 

Πως κρίνετε το φετινό Πρωτάθλημα; 

«Το φετινό Πρωτάθλημα δεν είναι δυνατό, όπως τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό που με ικανοποιεί είναι ότι αρχίζουν σχεδόν όλες οι ομάδες να χρησιμοποιούν νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές. Αυτό που θα ήθελα να αλλάξει είναι να αυξηθεί ο αριθμός τον ομάδων στους ομίλους για να έχουμε πιο ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα».

 Ποιος είναι ο στόχος της Νίκης για φέτος και αν μπορεί να πλησιάσει στην κορυφή τον Απόλλωνα, τον οποίο θα αντιμετωπίσει την επόμενη αγωνιστική;

 «Ο στόχος της Νίκης είναι όπως κάθε χρόνο να προωθούνται παιδιά από την Ακαδημία μας και να παίρνουν όσο περισσότερο χρόνο συμμετοχής γίνετε ώστε κάποια στιγμή να καθιερωθούν και αυτά με την σειρά τους, όπως τα προηγούμενα χρόνια». Για την εμπιστοσύνη της διοίκησης της Νίκης στο πρόσωπο σας; «Η εμπιστοσύνη της διοίκησης στο πρόσωπο μου είναι εμφανής και αυτό το μαρτυράει τα έξι χρόνια πετυχημένης συνεργασίας που έχουμε».

 Είναι ένας στόχος να ξεκινήσετε με νίκη το 2023 μέσα στο Σχολάρι ώστε να σπάσει το αήττητο; 

«Αυτή τη στιγμή ο αντίπαλος μας δεν είναι το Σχολάρι αλλά να μπορέσουμε να βρούμε τον ρυθμό μας. Να κάνουμε καλύτερα παιχνίδια και να μαζέψουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε για να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρόνια με υγεία σε όλους».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.