Μιχαηλίδης: «Δεν είναι ομάδα φόβητρο η Μάλμε-Θέλει προσοχή»

Metrosport Team10 Αυγούστου 2024

Για την εικόνα των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, την επίσκεψη Ηλιόπουλου στο προπονητικό και τον Ίνγκασον μίλησε ο έμπειρος προπονητής, Μπάμπης Μιχαηλίδης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Για την ευρωπαϊκή παρουσία των ομάδων: «Βλέπω αυτό που περίμενα. Δεν περίμενα την εικόνα της ΑΕΚ. Είναι προβληματική, δεν έχει ταυτότητα και δεν παίζει το γνωστό της παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ ακολουθεί ένα φυσιολογικό μονοπάτι. Είναι λογικό να μην είναι 100% έτοιμος αλλά σιγά σιγά η ομάδα βρήκε τα πατήματα της. Ο Παναθηναϊκός υπερεκτίμησε τον Άγιαξ και μου έκανε εντύπωση που άφησε τους Ολλανδούς και τους περίμενε στο μισό γήπεδο, δίνοντας τους εύκολα την μπάλα. 

Το δεύτερο παιχνίδι προφανώς και θα το προσεγγίσει διαφορετικά γιατί έχει το εις βάρος του σκορ. Οι περισσότεροι παίκτες ήταν και πέρυσι στην ομάδα. Ξεκίνησε με μόνο νέο παίκτη τον Ίνγκασον. Θέλει το χρόνο του και ο προπονητής. Το άσχημο είναι ότι η ανέλπιστη ήττα της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού συνολικά μας πάει πιο πίσω, πιο μακριά από την 14η θέση».

Για την παρουσία του Ίνγκασον: «Στον ΠΑΟΚ ο Ίνγκασον έβγαζε προσωπικότητα, έπαιζε με αυτοπεποίθηση σε αντίθεση με ό,τι είδαμε με τον Παναθηναϊκό. Όμως, βρισκόμαστε στην αρχή της περιόδου, οι παίκτες δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους και είναι δικαιολογημένα τα λάθη».

Για την εικόνα της ΑΕΚ και την επίσκεψη Ηλιόπουλου: «Δε νομίζω. Είναι αδύναμοι οι αντίπαλοι της. Τρώει γκολ εκεί που δεν το περιμένεις. Μπάλα είναι, όμως, ποτέ δεν ξέρεις. Είναι τεράστια η διαφορά της από τον αντίπαλο. Είναι απρόβλεπτη. Για να κατεβαίνει ένας μεγαλομέτοχος στο προπονητικό κέντρο και να κατσαδιάζει την ομάδα, δείχνει ότι υπάρχει κάτι».

Για το ζευγάρι ΠΑΟΚ και Μάλμε: «Η Μάλμε είναι μια ομάδα που ήταν καλύτερη προετοιμασμένη, έχει κάνει αρκετά παιχνίδια αλλά δεν είναι μια ομάδα φόβητρο, έχει αρκετά κενά στο αμυντικό κομμάτι. Το σκορ δεν λέει κάτι, θέλει προσοχή. Δεν πιστεύω ότι θα ξαναδεχθούν τόσο εύκολα γκολ από δυο στατικές φάσεις».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.