Μιχαηλίδης: Ακρως πετυχημένη χρονιά, Αβραμίδης: Επενδύουμε στην ακαδημία

Metrosport Team18 Μαΐου 2024

Η Νίκη Μεσηµερίου τερµάτισε στην 3η θέση του 3ου οµίλου της Α’ κατηγορίας. Η οµάδα του Μεσηµερίου για ακόµη µια χρονιά στήριξε παιδιά της ακαδηµίας της και το βάπτισµα του πυρός πήραν φέτος οι Τσαµασλίδης, Λιάπης, Πανταλίδης και Κυριακίδης,

οι οποίοι έκαναν την πρώτη τους συµµετοχή σε ανδρικό επίπεδο.

Ο προπονητής της Νίκης, Αναστάσιος Μιχαηλίδης για την σεζόν που ολοκληρώθηκε τόνισε στον Παύλο

Κερασιώτη: «Η χρονιά για την οµάδα µας είναι άκρως επιτυχηµένη. Ο στόχος της ήταν να τερµατίσουµε όσο πιο ψηλά γίνεται και να µπορέσουµε όπως κάθε χρόνο να πλαισιώνουµε την ανδρική οµάδα µε παιδιά της ακαδηµίας. Το ότι ήµασταν αρκετό καιρό στην πρώτη θέση αυτό δεν άλλαξε το αρχικό πλάνο ώστε να κάνουµε αυτοσκοπό την άνοδο. Η οµάδα τερµάτισε στην τρίτη θέση σε έναν πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό όµιλο µε οµάδες που έχουν παίξει σε υψηλότερες κατηγορίες, όποτε είµαστε πολύ ικανοποιηµένοι µε την πορεία της οµάδας.

 Αυτό που κρατάω για το τέλος είναι ότι όλα τα παιδιά έδειξαν την ανάλογη σοβαρότητα και κατανόηση στα θέλω της οµάδας. Εύχοµαι καλό καλοκαίρι σε όλους µε υγεία».

▶ Αβραµίδης: «Επενδύουµε στην ακαδηµία»

Ο πρόεδρος της Νίκης Μεσηµερίου Σίµος Αβραµίδης για την προσπάθεια της οµάδας του, είπε: «Εµείς στη Νίκη επενδύουµε στα παιδιά της ακαδηµίας και σε γενικές γραµµές είµαστε πολύ ευχαριστηµένοι από την προσπάθεια των παιδιών αλλά και ο προπονητής µας δουλεύει µέρα-νύχτα για την οµάδα. Είµαστε ένας οργανισµός που προσπαθεί να οργανώνεται σε όλα τα επίπεδα και να βγάζει µια καλή εικόνα µέσα στο γήπεδο, ανεξαρτήτου αποτελέσµατος. Θέλουµε όπου πάµε, σε κάθε γήπεδο να ευχαριστιόµαστε το παιχνίδι γιατί δεν είναι πόλεµος. Μέσα από το ποδόσφαιρο θέλουµε να κάνουµε φίλους. Η εικόνα και το προφίλ είναι πολύ σηµαντικό για εµάς. Καλό καλοκαίρι σε όλους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.