Μια επιτυχία που μοίρασε ενθουσιασμό στον κόσμο και δικαίωσε το πλάνο Καστρίτη-διοίκησης!

Στέλιος Παρθενάκης06 Φεβρουαρίου 2024

Το πόσο αγαπάμε οι βαπτισμένοι μπασκετικοί το άθλημα μάλλον είναι περιττό να ειπωθεί.  Ο υπογράφων είναι ένα παιδί που έκανε τη δημοσιογραφία επάγγελμα και έχει την ευλογία με πολύ κόπο και όσο καλύτερα μπορούμε να κάνει επάγγελμα τη δημοσιογραφία μέσα από την τρέχουσα επικαιρότητα και όχι μόνο.

Έχω πει και έχω γράψει κατά επανάληψη ότι το μπάσκετ θα δώσει χαρά σε αυτήν την πόλη μέσα από την επιστροφή του κόσμου και τη συνέπεια. Δειλά δειλά ο Άρης, ο ΠΑΟΚ και ο Ηρακλής κάνουν βήματα μπροστά, αλλά όλοι θέλουν τίτλους και μεγάλες νίκες.

Ε λοιπόν η χθεσινή ημέρα ανήκει αποκλειστικά στον Άρη μέχρι την επόμενη μεγάλη νίκη. Αν νομίζει κανείς ότι είναι εύκολο να κερδίσεις τον ΠΑΟ αυτού του Αταμάν, που για μένα είναι το απόλυτο φαβορί για την Ευρωλίγκα, πλανάται πλάνην οικτράν… Ο Γιάννης Καστρίτης και οι παίκτες του απολαμβάνουν αυτό που κάνουν, παίζουν μπάσκετ και έχουν πετύχει δυο σπουδαίες νίκες.

Η παρουσία του κόσμου σε όλα τα ματς με γεμάτο Παλέ και πάντα με παρουσία στα εκτός έδρας είναι η πιο πειστική απάντηση για την εικόνα που βγαίνει. Και ναι, δεν έγινε και τίποτα που γνώρισε ο ΠΑΟ μια ήττα, καμία επίπτωση βαθμολογική.

Για τον Άρη όμως που δίνει τον πιο σημαντικό αγώνα με την Τρέντο αύριο και προερχόταν από τεράστια νίκη μέσα στην Ουλμ, τη πρωταθλήτρια Γερμανίας, τότε η χθεσινή επιτυχία ήταν η μεγαλύτερη απόλαυση των τελευταίων.

Και όταν φτάνει ένας Δημήτρης Γιαννακόπουλος να παραδέχεται το δίκαιο της νίκης σου, ε τότε κάτι κάνεις καλά.

Συγχαρητήρια λοιπόν στον Άρη για αυτό το επίτευγμα, γιατί ήρθε με καλό μπάσκετ και πίστη στο πλάνο σε όλα τα επίπεδα.

Οι κόποι της διοίκησης και του προπονητή δικαιώθηκαν εν μέρει αφενός με την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου για την προσπάθειά τους και αφετέρου με την μεγάλη νίκη που πέτυχαν απέναντι σε μία ομάδα Ευρωλίγκας και μπάτζετ περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ. Τον Παναθηναϊκό.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.